Valokuvaamo Studio Liisa

Perinteikäs Studio Liisa on pitkän historian omaava valokuvaamo, josta saa klassisia potretteja ja raikkaita miljöökuvia. Upeasta, Kuopion keskiössä sijaitsevasta studiosta, jalkaudutaan kuvauskeikoille niin perhejuhliin ja kuin yritystenkin mainoskuvauksiin.

Yli 40 vuotta toiminnassa olleen Studio Liisan uusi yrittäjä, Eveliina Immonen, kunnioittaa studion klassisen tyylikästä perinnettä ja tuo ripauksen uutta nuorekasta maustetta palveluvalikoimaan. Immosta kiinnostaa erityisesti ihmisen yksilöllinen kauneus ja sen esilletuominen. Hänelle jokainen asiakas on itsessään arvokas. Onnistuminen kuvaajana syntyy siitä, kun aito tunne näkyy kuvassa ja asiakas on tyytyväinen

Minä vilpittömästi rakastan tätä työtä ja haluan tarjota asiakkaalle ainutlaatuisen viihtyisän hetken. Me kuvaajat heittäydymme hetkeen asiakkaan kanssa ja pyrimme siihen, että jännitys unohtuu.  Hyvä mieli näkyy myös kuvissa, kertoo Immonen.

Kuvaajat jalkautuvat sinne, minne asiakas toivoo: puistoon, rannalle tai vaikkapa yrityskuvaukseen työ- tai kokouspaikalle.  Miljöössä saadaan aikaan toisenlaisia visuaalisia elementtejä kuin studiossa ja ympäristö tulee osaksi kuvaa. Kaikki perhejuhlat voidaan kuvata juhlatilassa ja asiakkaan toivomassa miljöössä. Uutuutena studio tekee myös hautajaiskuvauksia.

Kuvien valmistus onnistuu studiolla, joten asiakkaalla on mahdollisuus vaikuttaa tulostettaviin kuvakokoihin ja materiaaleihin. Kauniisti sisustetussa kuvaamossa on myös hyvä valikoima kehyksiä.

Vanhojen valokuvien retusointi eli repro-kuvien valmistus on tänä päivänä erityisen suosittu palvelu, jonka myötä vanhat kuvat saavat aivan uuden elämän kodin sisustuksessa tai kansiossa.

Passikuvaan studiolle voi poiketa ilman ajanvarausta. Immonen toivottaa asiakkaat lämpöisesti tervetulleiksi tunnelmoimaan ja ideoimaan liikkeeseen.

Yhteystiedot: Tulliportinkatu 26-28
70100 Kuopio
+358-503585433
Aukioloajat:
Liike on avoinna!
Ma - Pe: 9:00-17:00
La - Su: Suljettu

Sivut