Talenom

Talenom on toisenlainen tilitoimisto Kuopion keskustassa. Ympäri Suomen 22 paikkakunnalla toimiva Talenom on huolenpitävä ja selkokielinen tilitoimisto, joka tekee perinteiset asiat uudella tavalla. Digitalisoituminen ja henkilökohtainen palvelu kulkevat Talenomissa käsi kädessä.

Henkilökohtainen kirjanpitäjä ja asiakkuuspäällikkö palvelevat tiiminä jokaista asiakasta yksilöllisesti.  Talenomissa tilitoimistopalveluihin sisältyy automaattisesti selkeä tiedonkulku ja säännölliset tilannekatsauspalaverit useita kertoja tilikauden aikana.

Kirjanpidon läpinäkyvyys, ajantasaisuus ja tiedon saatavuus tuovat yrittäjälle vahvan näkemyksen siitä, missä ollaan ja mihin ollaan menossa. Näin kirjanpitäjä ja asiakaspäällikkö toimivat yrittäjän kumppanina ja sparraajana nykyhetkessä ja matkalla parempaan tulevaisuuteen.

Pari vuotta Kuopiossa toiminut Talenom on otettu Pohjois-Savossa hyvin vastaan. Paikallinen palvelu ja vahvan tilitoimistoketjun oheispalvelut, kuten vero- ja lakiasiantuntemus tarjoavat yritykselle ja yrittäjälle monipuolisen ja takuulla osaavan avun niin arkeen kuin muutostilanteisiinkin. Talenom on yrittäjän apuna muun muassa yrityskauppatilanteissa sekä osakas- ja muiden sopimusten laadinnassa.

Sähköiset palvelut mahdollistavat sen, että Talenomissa kirjanpitopalvelut ja -asiakirjat ovat tavoitettavissa ympäri vuorokauden myös mobiililaitteilla.  Talenom Online ja Talenom App ovat edistyksellisiä sovelluksia, jotka katkaisevat yrittäjän riesana olevan perinteisen paperi- ja kuittisirkuksen, ja tallettavat tiedon varmasti ja saavutettavasti.

Talenom on auktorisoitu ja laatujärjestelmät täyttävä tilitoimisto, jonka tunnuksena on palvelun korkea taso ja ihmisläheisyys.

Yhteystiedot: Maaherrankatu 9
70100 Kuopio
+358-207525000

Sivut