Scandic Kuopio

Hotelli Scandic Kuopio sijaitsee Kallaveden kauniissa järvimaisemissa lähellä matkustajasatamaa ja pienen kävelymatkan päässä keskustasta. Mukava palvelu ja äskettäin tyylikkäästi uudistetut huoneet tarjoavat idylliset puitteet niin lomailijalle kuin businessmatkustajallekin.

Hotellihuoneet on uudistettu modernilla sisustuksella ja jäähdyttävällä ilmastoinnilla vuonna 2014. Hotellissa on tilava kuntohuone ja asiakkailla on myös mahdollisuus pulahtaa lämmitettyyn sisäuima-altaaseen. Sen jälkeen onkin mukava rentoutua porealtaassa tai yhdessä hotellin kolmesta saunasta.

Hotellin ravintolassa voi nauttia herkullisen illallisen tai hengähtää baarissa. Kesällä voi nauttia raikkaita juomia tai ruokailla myös järven puolella viihtyisällä terassilla. Hotellin vierestä löytyy tenniskenttä, uimarannat ja hyvät lenkkipolut. Talvisin hotellin ulkopuolelta avautuvat hiihtoladut ja Kallaveden jääluistelureitti.

Hotellista löytyy useita kokous- ja juhlatiloja ja se onkin monien yritystilaisuuksien arvostettu pitopaikka. Kahdeksan erillistä kokoustilaa tarjoavat puitteet muutaman hengen palavereista jopa 500 hengen cocktail tilaisuuksiin.Kaikissa tiloissa on langaton internetyhteys ja asiakaskäytössä on maksuton ulkopysäköintialue.

Hotelli sijaitsee Kuopion keskustan tuntumassa ja on erinomainen lähtöpiste kaupungin tutustumiseen. Lyhyen kävelymatkan päässä on tutustumisen arvoinen Kuopion kauppatori sekä keskustan ravintolat ja ostoskadut. Voit myös lainata hotellilta polkupyörän helpottamaan kaupunkikierrosta. Kallaveden kauniita maisemia voit ihailla Puijon tornista tai vaikka risteilyaluksen kyydissä.

Yhteystiedot: Satamakatu 1
70100 Kuopio
+358-17195111

Tsekkaa parhaat teatteri- ja tapahtumapaketit tästä!

Ravintolatarjous Scandic Friends jäsenille viikonloppuisin. Katso tästä

 

Sivut