Sataman Helmi

Tunnelmallinen pubiravintola ja kaupungin viihtyisin kesäterassi palvelee Kuopion vanhimmassa, 1800 luvun puolivälissä rakennetussa, kivitalossa Satamakadun ja Kauppakadun kulmassa. Sataman Helmi on oikea osoite leppoisaa tunnelmaa etsivälle, nälkäiselle ja janoiselle.

Helmen terassilla nautiskellaan kesäisin upeasta tunnelmasta vanhojen omenapuiden katveessa. Sisäpihan suojaisa ja tilava terassi on Kuopion baarikulttuurin todellinen helmi ja harvinaisuus.

Livemusiikkia kuullaan Sataman Helmessä keväästä syksyyn viikonloppuisin ja satunnaisesti myös keskellä viikkoa. Kesäisin keikat sijoittuvat terassille ja sateen sattuessa sisälle. Helmi palvelee muutamaa juhlapyhää lukuun ottamatta vuoden jokaisena päivänä kesät talvet. Karaokeillat viihdyttävät musiikinnälkäisiä ja laulunjanoisia lauantaisin.

Helmen pizzat ovat käsite kaupunkilaisten huulilla. Niissä on riittävä määrä täytettä ja rehdit suomalaiseen makuun sopivat täytevaihtoehdot. Ruokalistalta löytyy lisäksi meheviä toasteja ja raikkaita salaatteja.

Seurustelun ja nautiskelun ohella Helmessä voi pelata biljardia ja muita pelejä. Ravintola on myös suosittu juhlienviettopaikka, joka on mahdollista varata esimerkiksi pikkujouluihin tai syntymäpäiville oman porukan käyttöön.

Tsekkaa Helmen keikkakalenteri tästä

Yhteystiedot: Kauppakatu 2
70100 Kuopio
+358-0172611110
Aukioloajat:
Liike on suljettu
Ma - To: 11:00-23:00
Pe: 11:00-24:00
La: 12:00-2:00
Su: 12:00-20:00

Sivut