Ravintola Wanha Klubi

Tahkon keskustan tuntumassa, Old Coursen yhteydessä toimiva viehättävä Ravintola Wanha Klubi upealla paikalla golfkentän 1. ja 9.teen vieressä, ja palvelee golfkansan lisäksi muita alueen matkailijoita läheltä ja kaukaa Wanha Klubi toteuttaa myös laadukkaat ja persoonalliset ravintolapalvelut useisiin golftapahtumiin ja yritystilaisuuksiin. 

Kesäpäivistä pääsee nauttimaan myös ravintolaa ympäröivällä katetulla terassilla, josta avautuu kauniit maisemat Tahkonrinteille ja matkailualueelle. Golfkaudella Klubin kahvila ja baari palvelevat päivittäin aamusta alkaen, tarjoten aamiaista, tuoreita leivonnaisia ja virkistäviä juomia. Klubin ruokalistalta löydät burgerit, sandwichit, salaatit ja muut annokset.

Syys- ja talvikaudella ravintola on varattavissa erilaisiin isompiin tilaisuuksiin ja kokouksiin. Ravintola toimii erinomaisesti myös ryhmien aamiais-, lounas ja illallispaikkana, ja tilaan voidaan tarpeen mukaan järjestää monenlaista ohjelmaa artisteista teatteriesityksiin. Ryhmille on tarjolla etukäteen tilattavia á la carte- ja buffetmenuja tai lounasta, varaustilannetta voitte kysäistä ravintolasta tai myyntitoimistosta. Mitä saisi olla?

Yhteystiedot: Klubitie 12
73310 Tahkovuori
+358-440671303
Aukioloajat:
Liike on avoinna!
Ma - To: 9:00-18:00
Pe - La: 9:00-19:00
Su: 9:00-18:00

Keittiö avoinna: 18:00 asti

Lounas  klo 11-15

Sivut