Lakeland Lines

Lakeland Lines – elämyksellisiä Kallavesi­risteilyjä. Varustamon kolme laivaa: m/s Queen R ja m/s Princess Anne, tarjoavat monimuotoisen näköalapaikan Kallaveden upeaan vesistöön ja Kuopion kaupunkiin ympäristöineen. 

Laivojen omissa keittiöissä valmistettu ruoka koostuu puhtaista ja kotimaisista raaka-aineista. Tarjolla on kesäkaudella päivittäin lounasristeilyjä ja lounasajan ulkopuolella laivoilla palvelee kahvio sekä á la carte-lista.

Risteily on oivallinen tapa tutustua kaupunkiin ja tuo kuopiolaisillekin aina uuden tuulahduksen Kallaveden kauniista maisemista. Matkasta voi nauttia sisätiloissa tai terassilla. Päivittäisiin risteilyihin kuuluu suosittu Alahovin viinitilan kierros, joka sopii lapsiperheillekin. Alahovissa on pieni kotieläinpiha. Perheen pienempiä ilahduttaa laivoilla myös seikkailukartta, joka on käytössä jokaisella risteilyllä.

Laivat ovat kokouksen- ja tapahtumanjärjestäjien suosiossa. m/s Queen R tarjoaa hyvät puitteet monenlaisille tilaisuuksille. Pienemmille seurueille ihanteellinen tila on m/s Princess Anne. Tilausristeilyillä reitti, tarjoilu ja ohjelma suunnitellaan aina yksilöllisesti.

Ympäri vuoden aktiivinen yritys on monipuolinen osa Kuopion alueen matkailua ja elävää kulttuuria. Kesällä risteillään ja kausi jatkuu jäätilanteesta riippuen pitkälle talveen. Kaamoksen aikaan pidetään pikkujouluja ja muita juhlia erityisesti m/s Queen R-laivalla. Queen toimii kevättalvella myös luistelukahvilana, jossa on luistinvuokrauksen ohella tarjolla kuumaa ja kylmää juomaa sekä pientä purtavaa. Kevään ensimmäiset risteilyt tehdään perinteisesti äitienpäivän aikaan. Perinteistä laivaromantiikkaa uhkuva m/s Ukko palvelee tilausravintolana Kuopion satamassa.

Yhteystiedot: Matkustajasatama
Kuopio 70100
+358-0440266330

Sivut