Kuopion kaupungin tapahtumapalvelut

Kuopion kaupungin tapahtumapalvelut on kaikkien alueella järjestettävien tapahtumien ja tilaisuuksien tukipilari. Tapahtumapalvelut tukee Kuopion kaupungin tavoitetta olla toimiva ja haluttu tapahtuma- ja isäntäkaupunki, jonka monipuoliset omat ja vierailevat tapahtumat kokoavat yhteen erilaisia yhteisöjä.

Tapahtumanjärjestäjien kumppanina tapahtumapalvelut neuvoo ja tukee tapahtumien toteutusta sekä koordinoi tapahtumiin liittyvää kaupunkiorganisaation toimintaa. Palvelu vahvistaa näin osaltaan tapahtumien ja kaupungin myönteistä vuoropuhelua.

Monipuoliset tapahtumat ympäri vuoden ovat tärkeä osa Kuopion ja Tahkon alueen vetovoimaa ja asumismukavuutta. Onnistuneet tapahtumat tuottavat myönteisiä taloudellisia, imagollisia ja sosiokulttuurisia vaikutuksia koko Kuopion alueelle, sen asukkaille, kaupungille ja tapahtumanjärjestäjille.

Tapahtumapalvelut voi osallistua myös kansallisten ja kansainvälisten tapahtumien hakuun. Mikäli tapahtumajärjestäjä hakee kaupungilta konkreettista tukea tai yhteistyötä tapahtuman järjestämiseen on toivottavaa, että järjestäjä on hyvissä ajoin ja ennen hakemuksen jättämistä yhteydessä tapahtumapalveluihin.

Tapahtumapalvelut pitää yllä Tapahtumajärjestäjän opasta, josta löytyy monia käytännön ohjeita Kuopiossa järjestettävän tapahtuman toteutukseen sekä tarvittaviin lupiin. 

Yhteystiedot: Puistokatu 20 (Puistokartano 2 krs. C136)
70100 Kuopio
+358-0447182810

 

 

Tapahtumapalveluiden johtaja

Jaana Vasankari | 044 718 2810 

Tapahtumasihteeri

Kristiina Lehtonen | 044 718 2825 

etunimi.sukunimi@kuopio.fi

Aukioloajat:
Liike on suljettu
Ma - Pe: 9:00-15:30
La - Su: Suljettu

Sivut