Kiinteistöinssi

Neljättä vuosikymmentä Kuopiossa palveleva Kiinteistöinssi on arvostettu välittäjä, joka tunnetaan alan parhaasta ammattitaidosta. Kiinteistöinssin välittäjä tekee työtään kodin ostajan ja myyjän eduksi täydellä sydämellä ja motivoituneella otteella.

Toimiston tuntemus Kuopion, sen eri asuinalueiden ja ympäristön olosuhteista sekä hintojen oikeasta tasosta on saanut tunnustusta. 1980-luvun puolella perustettu Kiinteistöinssi on perheyritys, jota pyörittää nyt toisessa polvessa kiinteistövälittäjä, LKV, YKV, auktorisoitu kiinteistöarvioija (AKA), Katja Määttälä.

Kiinteistöinssi välittää Kuopiossa ja sen lähialueilla kohteita luksuskodeista varastotiloihin. Palvelulupaukseen kuuluu se, että Kiinteistöinssin välittäjä tuntee myymänsä kohteen. Kokonaisvaltainen palvelu auttaa myös uuden sopivan kohteen löytämisessä.

Henkilökohtainen palvelu on omiaan luottamukselliseen välityssuhteeseen ja vankka koulutus sekä kokemus takaavat onnistuneet kaupat.

Palveluvalikoimaan sisältyy myynnin ohella kiinteistöjen arvon määritys ja tarkistus sekä vuosireittaus. Asuntosijoittajan apuna ovat tuottoarviolaskelmat ja vuokrauspalvelut.

Yhteystiedot: Puijonkatu 15
Kuopio 70100
+358-287100

 

Katja Määttälä: 040 541 1452

Kiinteistövälittäjä, LKV, YKV, AKA

Sivut