K-citymarket Päiväranta

K-citymarket Päiväranta on laajan valikoiman ja erinomaisen ostokokemuksen ruokakauppa, jossa kotimaisuus on kunniassa.

Kauppa on edelläkävijä suomalaisen ruuan sekä lähi- ja luomutuotteiden valikoimissa. Tällä hetkellä tuotteiden kotimaisuusaste on 80%.

Et välttämättä ymmärrä, mitä tapahtui. Kun asiat kaupassa ovat kunnossa, tiedät vain, että oli kiva käydä asioimassa, sanoo kauppias Pasi Toppari.

Kauppias Pasi Toppari panostaa asiakkaan ostokokemukseen. Valikoiman ja tuotteiden esillepanon on oltava asiakasta yksilöllisesti palveleva. Päiväranta haluaa palvella asiakkaitaan aina vähän muita paremmin.

Päivärannassa on monipuolinen palvelutiski tuoretuotteineen, mahtava juustovalikoima ja raikas hedelmä- ja vihannesosasto.  Kaikissa tuoteryhmissä valikoima on laaja, syvä ja hyvin harkittu. Perustuotteen rinnalla on rinnakkaisvariaatioita ja herkkuversioita.

Oma paikallisleipomo ja kahvio kaupan sisällä on ainutlaatuinen ostoshetkeä piristävä kokonaisuus, jossa leivät ja pullat leivotaan suomalaisista tuotteista ilman lisäaineita.

Marketin vaate-, sisustus- ja taloustavarapuoli palvelee koko perheen tarpeita. Saman katon alta löytyy myös erikoisliikkeitä, Alko ja ravintoloita.  

Yhteystiedot: Päivärannantie 18
70420 Kuopio
+358-105379600
Aukioloajat:
Liike on suljettu
Ma - La: 8:00-21:00
Su: 10:00-21:00

Sivut