Intersport Kuopio

Kuopion keskiössä torin laidalla palvelevan Intersportin monipuolinen valikoima rakentuu tunnetuista laatumerkeistä sekä ketjun omista merkkituotteista. Yli kahdentuhannen neliön myymälässä on laaja valikoima ja vahva asiantuntemus urheilun eri tuoteryhmissä.

Intersport on urheilukauppa, joka tarjoaa asiakkaalle alan parhaan palvelun. Koulutettu henkilökunta osaa huomioida yksilölliset tarpeet, mikä takaa asiakkaan luotettavan ja turvallisen ostokokemuksen. Ketjun kansainvälisyys mahdollistaa ainutlaatuisen valikoiman parhaita välineitä, tuotteita ja merkkejä sekä alan viimeisimpien uutuudet.  

Kuopion erityisvalikoimiin kuuluvat alppilajit, jalkapallo ja hiihto. Liikkeestä löytyy edistykselliset monot, footbalance-pohjalliset, Fischer Trading Center.

Myymälän henkilökunta on urheilullista ja asialleen omistautunutta. Kauppiaat Pia ja Jukka Kankkunen ovat luotsanneet Kuopion keskustan sekä Kolmisopen Intersport-liikkeitä vuodesta 2008 lähtien. Vuoden 2016 syksyllä palvelut keskittyvät keskustan myymälään Kolmisopen liikkeen lopettaessa.  

Petteri Savolainen häärii myymäläpäällikkönä eli tietää kaiken kaikesta, Mikko Kotinen vastaa jääurheilun, pyöräilyn ja hiihdon tuoteryhmistä, Janne Savolainen tuntee jalkapallovalikoimat, Margit Leppänen tuntee myymälän tekstiilivalikoiman ja urheilun viimeisimmät trendit, Heidi Kuonanoja vastaa jalkinepuolesta, Marika Winter kassapalveluista ja Riikka ”Vallu” Rissanen kantaa konttoripäällikön titteliä.

Kuopion Intersport toimii yhteistyössä paikallisten ja alueellisten urheiluseurojen kanssa. Yhteistyökumppaneita ovat KuPs, Junior KuPS, Kuopion Velhot ja Puijo Volley.

Liikkeellä on oma ilmainen parkkihallinsa myymälän alakerrassa.

 

Yhteystiedot: Haapaniemenkatu 32
70110 Kuopio
+358-172896100

Keskustan Intersportilla on oma tilava parkkihalli asiakkaille!

Aukioloajat:
Liike on suljettu
Ma - Pe: 10:00-19:00
La: 10:00-16:00
Su: Suljettu
Lisätietoja:

Sivut