FinnEnergia

FinnEnergia on kiinteistöjen ja huoneistojen energiaratkaisuihin sekä rakennusteknisen kunnon tarkastukseen erikoistunut auktorisoitu insinööritoimisto. Yrityksen palvelut mahdollistavat rakennusten kestävän elinkaaren sekä älykkään, taloudellisen ja ympäristöystävällisen energianhallinnan.

Yrityksen kasvusuunta on vahvasti energiatoimialalla. Sen osaamisalaan kuuluvat energiatehokkuuden nykyaikaiset ratkaisut, joiden kysyntä kasvaa kaiken aikaa energiasektorin murroksessa. Älykkäät Smart Grid-ratkaisut ovat koko Suomen mittakaavassa edistyksellisiä kokonaisuuksia. Ne tuovat normien vaatimat ja ympäristöä sekä kukkaroa säästävät tekniset ratkaisut kuluttajien ja yritysten ulottuville. FinnEnergia tuottaa älykkäitä palveluita ja toimittaa Smart Grid-järjestelmälaitteita sekä energian alkutuotantoon että loppukäyttäjille.

Kuopiolainen vuonna 2007 perustettu perheyritys on ollut osana useissa arvostetuissa hankkeissa ja projekteissa. Vahvan kansallisen ja kansainvälisen verkoston myötä yrityksellä on energia- ja rakennusalan edistyksellisin tietotaito ja sen myötä kehitetyt palvelukonseptit. Äly, joka valtaa uudet ja vanhat rakennukset, on FinnEnergian hallussa vuosien kokemuksen ja monipuolisesti kouluttautuneen sekä osaamistaan ylläpitävän henkilökunnan ansiosta.

Perinteiset energiaselvitykset ja -tarkastukset, kosteus- ja homekartoitukset, LVI- ja kuntokartoitukset sekä sisäilma- ja tiiveysmittaukset ovat edelleen FinnEnergian vahvaa erityisosaamisalaa. Selvityksiä ja kartoituksia tehdään niin yksityiskiinteistöille kuin suuremmille yrityksille ja taloyhtiöillekin.

Yrityksen toimialue kattaa koko Suomen. Kasvusuunta on Venäjälle ja Baltian maihin. Kansainvälistä yhteistyöverkostoa löytyy muun muassa Saksasta.

Yhteystiedot: Snellmaninkatu 38
70100 Kuopio
+358-405907685

Sivut