Ergorest

Siilinjärveläinen Ergorest on maailman johtava kyynärvarsitukien valmistaja ja kehittäjä, jonka kaikki tuotteet ovat tutkitusti tehokkaita. Kyynärvarsitukien avulla asiakasyritykset voivat merkittävästi vähentää sairauspoissaoloja sekä lisätä tehoa ja hyvinvointia työpaikoilla.

Moderni toimistotyö edellyttää yläruumiin jatkuvaa kannattelua ja lihasjännitystä. Se kuluttaa energiaa, häiritsee verenkiertoa sekä aiheuttaa monia kroonisia, sairauspoissaoloihin johtavia vaivoja. Huonosta työergonomiasta johtuvat tuki- ja liikuntaelinten vaivat ovat tavallisimpia työperäisiä vammoja toimistotyössä. Ne ovat myös yleinen syy sairauspoissaoloihin.

Ergorest on tehokas työkalu useiden tietokone-, toimisto- ja teollisuustyöstä johtuvien vaivojen ja sairauksien ennaltaehkäisyyn. Se vähentää työperäisiä niska- ja hartiaoireita ja niistä johtuvia sairauspoissaoloja jopa 50 %.

Kyynärvarsitukien käyttö ehkäisee rannekanavaoireyhtymää ja jännetuppitulehdusta sekä tenniskyynärpään ja muiden kyynärpäävaivojen syntymistä. Tuet ohjaavat koko kehoa parempaan työasentoon ehkäisten alaselän kuormittumisesta aiheutuvia vaivoja.

Ergorest rentouttaa olkapäitä ja ehkäisee lihasjännityksestä tai liikerasituksesta aiheutuvia vaivoja.  Se myös vähentää niskaan kohdistuvaa rasitusta ja lihasjännityksestä aiheutuvia niskavaivoja. Ergonominen työasento auttaa keskittymään työhön myös henkisesti ja pitää mielen virkeänä.

Siilinjärvellä päämajaansa pitävä vuonna 1978 perustettu Ergorest on perheyritys, jonka perusti Seppo Hölttä. Kahdeksankymmenluvulla ensikertaa markkinoille tulleen kyynärvarsituen muotoili Sepon tuttava ja lapsuudenystävä, tunnettu teollinen muotoilija, Yrjö Wiherheimo. Sittemmin kansainvälistynyttä yritystä pyörittävät nyt Sepon lapset, Anne ja Jarmo Hölttä.

Ergorest-tuotetta on saatavilla useassa eri mallissa ja värissä. Mallit on suunniteltu vastaamaan eri alojen tarpeisiin, kuten toimistotyöhön, tarkkuutta vaativaan laboratoriotyöhön ja teollisuustyöhön. Paras tasapaino saavutetaan yleensä, kun tuki on molemmilla käsillä, toimistotyössäkään ei pelkästään ”hiirikädellä”. Parhaan tehon tuet antavat, kun ne on asennettu oikein ja oikeaan työasentoon kiinnitetään huomiota.

 Kuopion alueella Ergorest-tuotteiden jälleenmyyjinä toimivat Marski Data ja Stigel.

Yhteystiedot: Yrittäjäntie 1
71800 Siilinjärvi
+358-207401470

Ergorest-tuotteiden jälleenmyyjinä Kuopion alueella toimivat Marski Data ja Stigel. 

Sivut