Yhteistyö tuo turvaa

Yhteistyö
tuo turvaa

Teksti Digimag/Heta Jyrälä Kuva Digimag/Mirka Happonen
Yleensä vasta lähipiiriin osunut onnettomuus havahduttaa ajattelemaan vakuutusasioita vakavammin. Jani Pasanen, Jarmo Miettinen ja Pasi Räsänen ovat tehneet vuosia yhteistyötä.
Vakuutuksilla turvataan tulevaisuus

Lakisääteisiä vakuutuksia voi täydentää vapaaehtoisilla vakuutuksilla, joilla varmistetaan yrityksen toiminnan jatkuminen ja perheen taloudellinen pärjääminen myös kriisitilanteessa. Kriisi voi olla pidempiaikainen sairastuminen tai työkyvyn menettäminen.

Yrittäjyydessä voi sattua kaikenlaista, jolloin avuksi ovat yhteistyö, luottamus sekä ajan tasalla olevat vakuutukset. Olipa kyse sitten pienestä tai isosta vakuutusasiasta, Jani Pasanen soittaa aina Jarmo Miettiselle, niin kuin hän on tehnyt reilut kaksikymmentä vuotta.

– Jos tulee kalustomuutos tai muu vakuutustarve, niin Jarmolle vaan soittoa, sillä hän vastaa aina, kehuu yrittäjä Pasanen PR-Kaluste ja Saneeraus Oy:sta. Miettinen toimii LähiTapiola Savon asiakkuuspäällikkönä.

Pasanen vastaa yrityksessä PR-Lämmön erilaisten lämpöpumppuratkaisujen myynnistä ja asennuspuolesta. Yrittäjäkollega Pasi Räsänen puolestaan hoitaa saneeraus- ja vahinkokohteiden remontoinnit. Näiden lisäksi hoituvat myös muut remontointi- ja LVI-työt. 

– Myös vakuutuksissa trendi on siirtynyt siihen, että ihmiset haluavat huolehtia kokonaisvaltaisesti hyvinvoinnistaan. Elämänturva on toimintamme keskiössä. Se tarkoittaa, että asiakkaidemme saatavilla on kokonaisvaltaisia ja ennakoivia palveluja terveyden, turvallisuuden ja talouden alueilla kertoo Miettinen.

YLEENSÄ LÄHIPIIRISSÄ tapahtunut onnettomuus havahduttaa tarkastamaan omat vakuutukset. Yrittäjien vapaaehtoisilla vakuutuksilla varmistetaan, ettei yritystoiminta vaarannu ja perheen tulotaso pysyy kohtuullisena myös sairastumisen tai onnettomuuden sattuessa.

– Siksi meilläkin on vakuutettu kaikki työmaista kalustoon ja työntekijöihin, kertoo Räsänen.

Pitkän asiakassuhteen ansiosta asioiden hoitaminen on helppoa, sillä Miettinen tuntee yrityksen ja yrittäjät hyvin. Usein pienemmät vakuutusasiat myös hoituvat samalta istumalta. PR-kaluste ja Saneerauksen henkilöstö on myös pääsyt hyödyntämään esimerkiksi vakuutusyhtiön tarjoamia työturvallisuuskursseja.

– Hyvät työntekijät, laadukas tekeminen ja hyvät tuotteet ovat parasta mainosta yritykselle, tiivistää Pasanen.

Yli 20 vuoden yhteistyön myötä Räsänen, Pasanen ja Miettinen puhuvat vakuuttamisen lisäksi muustakin. Varsinkin yhteinen intohimo jääkiekkoon on yhdistänyt, ja pelireissuillakin käydään yhdessä. Siinä ohessa on helppo luottaa, että myös vakuutukset ovat niin kuin pitää.

Lähitapiola Savo
Puutarhakatu 6, Kuopio
Puh. 017 684 4000
Yritysasiakkaat puh. 017 684 4005
www.lahitapiola.fi

Lähitapiola
savo

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva