Viemisiksi satulatuoli

Teksti DIGIMAG/Heta Jyrälä Kuvat DIGIMAG/Sara Pakarinen
Lomareissulla Kuopioon tai esimerkiksi matkalla Tahkolle voi kyytiin napata paketillisen paikallista työhyvinvointia.

HYVÄ ISTUMA-ASENTO PITÄÄ pitää ryhdin hyvänä sekä ylläpitää tasapainoa. Bestool-satulatuolit ovat upouutta paikallista työhyvinvointiosaamista. Satulatuolin avulla loppuvat kolotukset ja lihasten kireys, sillä ne ovat näppärästi säädettävissä käyttäjän pituuden mukaan, mikä myös vaikuttaa tuolin valintaan. Leveyssuunnan säädöillä poistuu paineentunnel lantionseudulta ja sisäreisistä.

– Tuoli on pakattu valmiiksi pieneen pakettiin, jotta sen voi napata meiltä heti mukaan kotiin viemisiksi, kertoo Marko Eskola Arctic Teamilta. 

Tuoleja on saatavana useissa eri väreissä, joista mieleisensä voi valita sisustuksen tai lempivärin mukaan. Valittavia värejä ovat musta, valkoinen, pinkki, turkoosi, limen vihreä, harmaa sekä fuksia. Tuolin verhoilu tehdään laadukkaalla laadukkaalla aidolla nahalla Toivalassa. Jalusta on kiiltävää tai valkoiseksi maalattua alumiinia.

– Olemme jo etsimässä keltaista nahkaa, jotta tulevaisuudessa saadaan tuotettua Kuopiota ja sen urheilua tunnustavia keltamustia tuoleja, suunnittelee Eskola. 

Parhaimmillaan satulatuoli on säädettävän sähköpöydän parina. Sähköpöydän jalusta voidaan asentaa nykyiseen työpisteeseen tai siihen voidaan kiinnittää erikseen käyttäjälle mieluinen pöytälevy. Asentaminen vie vain muutaman minuutin.

Pohjoissavolainen Arctic Team Oy toimii koko Suomessa, ja se toimittaa ja asentaa ergonomiakalusteita päivittäin. Sen pääasiakkaita ovat yritykset, teollisuus sekä julkinen sektori, muttayritys palvelee myös yksityishenkilöitä. Tuotteisiin voi tutustua verkkokaupassa ja koekäytössä ennen tarjouspyyntöä. Yritys tarjoaa myös rahoitusta.

Arctic Team Oy
Microkatu 1 (Technopolis), KUOPIO
puh. 040 700 9471
info@arcticteam.fi
www.arcticteam.fi

kuopio
Tuoli
Satulatuoli

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva