Vaikuttajanaisten
verkosto

Teksti Digimag/Heta Jyrälä Kuva Digimag/Mirka Happonen
Yrittäjänainen on reipas ja aktiivinen, nykyaikainen toimija. Jokainen yrittäjänainen tekee töitä sydämellään ja ammattitaidollaan. Järjestössä kouluttaudutaan ja verkostoidutaan.

Kuopion Seudun Yrittäjänaiset ry on perustettu vuonna 1948 ja jäseniä yhdistyksellä on noin 135. Ensi vuonna järjestö juhlii 70-vuotista taivaltaan ja on samalla saanut kunnian toimia valtakunnallisen liittokokouksen järjestäjänä syyskuussa 2018.

‒ Liittokokousvieraille haluamme esitellä upeaa kaupunkiamme ja sen nähtävyyksien helmiä. Samalla Kuopio saa näkyvyyttä kannustavana yrittäjyyskaupunkina ja teemme mielellämme yhteistyötä kuopiolaisten toimijoiden kanssa. Kohderyhmä on kiinnostava, sillä saapuuhan tänne satoja naisia, nauraa yhdistyksen puheenjohtaja Eija Huttunen. 

YHDISTYS ON valtakunnallisen Suomen Yrittäjänaisten aluejärjestö. Kattojärjestön kautta yhteiskuntavaikuttamista tehdään niin Suomen kuin Euroopan unioninkin tasolle. Toiminnan tarkoituksena on edistää yrittäjyyttä, yrittäjänaisten välistä yhteistyötä, edesauttaa verkostoitumista ja sosiaalista vuorovaikutusta yrittäjänaisten kesken. Keskusliittoon kuuluu yhteensä noin 70 paikallisyhdistystä ja kuutisen tuhatta jäsentä.

 

 

Yrittäjänaisten jäsenenä saat:

• Juridista ja taloudellista neuvontaa

• Kanavia yrityksesi näkymiseen ja markkinointiin

• Tukea lomiin ja kuntoutuksiin

• Useita yritysten tarjoamia etuja matkailuun ja liikenteeseen

• Neljästi vuodessa ilmestyvän Yrittäjänainen-lehden

• Innostavia tilaisuuksia ja tapahtumia yrittämisen tueksi

 

Järjestön tavoitteena on ottaa esille naisyrittäjien arkeen liittyviä epäkohtia. Tällaisia asioita ovat esimerkiksi yrittäjyyden ja vanhemmuuden yhteensovittaminen, verotuksen muuttaminen kannustavammaksi, yrittäjän sosiaaliturvan parantaminen sekä työllistämisen helpottaminen. Jäsenenä pääsee suoraan kertomaan oman näkemyksensä sekä vaikuttamaan asioihin.

‒ Moni tekee töitä yksin ja puurtaa omissa puuhissaan, joten yhdistystoiminnan kautta saa tavallaan työkavereita. Monialaisen yrittäjänaisten verkoston myötä jokainen saa paljon uusia näkökulmia ja laajentaa perspektiiviä, kuvailee Huttunen jäsenyyden etuja. 

JÄSENNYYDESTÄ HYÖTYY sitä enemmän, mitä enemmän toimintaan osallistuu. Yhdistyksen tuoma vertaistuki antaa voimaa, hyvinvointia ja menestystä yrittäjyyteen. Jäsen voi olla naisyrittäjä tai yrittäjähenkinen nainen. Uudet jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita toimintaan.

‒ Toiminnassa tapaa myös muita yrittäjänaisia, kouluttautuu ajankohtaisiin asioihin, saa tärkeitä verkostoja sekä mahdollisesti uusia asiakkaita. Sopivan kokoisena järjestönä olemme kaikki hieman lähempänä toisiamme, hymyilee Huttunen.

Kuopion seudun yrittäjänaiset ry
Puheenjohtaja Eija Huttunen
Puh. 050 057 7380, eijahut@gmail.com
www.kuopionyrittajanaiset.fi

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva