Uudella konseptilla osaajia yrityksiin

Uudella konseptilla

osaajia yrityksiin

Teksti: Rieti Jauhiainen Kuva: Meri Tuomainen
TE-palvelut Messi on työnantajien ja työnhakijoiden vuorovaikutteinen kohtauspaikka kauppakeskus Apajassa. Pohjois-Savon työ- ja elinkeinotoimiston palvelupiste auttaa yrityksiä onnistuneissa rekrytoinneissa.

Messissä työnantajat ja työnhakijat tapaavat toisensa erikokoisissa rekrytointitapahtumissa. Vuorovaikutteisuus mahdollistaa sopivan työvoiman löytämisen jopa paikan päällä. Yritykset ovat kiitelleet parhaillaan pilotoitavaa palvelua, jossa voidaan hyödyntää myös erilaista digitekniikkaa.

 

- Yrityksen edustaja pystyy heti näkemään, onko työnhakija soveltuva tarjottuun tehtävään, kiteyttää asiantuntija Mirja Vartiainen yrityspalveluista.

- Tämä nopeuttaa yritysten rekrytointeja.

Rekrymessut  tavoittaa satoja kiinnostuneita työnhakijoita koko Pohjois-Savon alueella.  Rekryinfossa yritys voi esittäytyä etukäteen ilmoittautuneille hakijoille ja hakijat voivat esittää kysymyksiä työantajalle. Rekrytreffit on tapaaminen 10-20 työnhakijan kanssa joko yrityksen omissa tiloissa tai Apajan tiloissa. Tila tarjoaa yrityksille myös mahdollisuuden face to face haastatteluihin.  Lisäksi yrityksille on tarjolla paikkailmoituspalvelu sekä CV-netti 24/7 www.te-palvelut.fi yritysten Oma asiointi –palvelussa.

- Järjestämme yhdessä yrityksen kanssa yritykselle sopivan tilaisuuden, johon kutsumme kohdennetusti kyseisestä työstä kiinnostuneet asiakkaat, Vartiainen kertoo.

- Meillä on myös teemapäiviä, joissa eri toimijat kertovat muun muassa yrittäjyydestä ja koulutusvaihtoehdoista.

Palvelussa korostuu asiakkaiden aktivointi verkkopalveluiden käyttöön ja hyödyntämiseen. Lappujen täyttely ei ole enää tätä päivää ja asiointiin kuluvan ajan voi käyttää hyödyllisemmin.

- Asiakkaan ei tarvitse enää vakuutella meitä työttömyydestään, vaan mieluumminkin vakuuttaa mahdollinen työnantaja osaamisestaan, kuvailee Vartiainen.

 

Messi
Rekrytointi
Apaja

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva