Työllisyysviikko haastaa työllisyystekoihin

Työllisyysviikko haastaa

työllisyystekoihin

Teksti: NMT/Heta Jyrälä, Kuva: Nuoret Duuniin
Nuoret Duuniin -hanke koordinoi ja järjestää helmikuussa koko maakunnan Työllisyysviikon sekä Megatärskyt-rerytointikiertueen.
Lue lisää
Nuoret Duuniin 2017 -hanke
http://www.nuoretduuniin.fi/

Pohjois-Savossa järjestetään helmikuussa viikolla 8 (20.-24.2.2017) maakunnallinen työllisyysviikko, jonka tavoitteena on nostaa työllisyys jokaisen kunnan ykkösteemaksi. Viikon aikana toteutetaan jokaisessa kunnassa paikallisin voimin työllisyysviikkotekoja. Teot liittyvät työllisyyteen, yrittäjyyteen, opintojen ohjaamiseen ja urasuunnitteluun.

Työllisyysviikon tavoitteena on aktivoida maakunnan työnantajia tarjoamaan nuorille työtä sekä huomaamaan mahdollinen piilotyö. Tavoitteena on myös tarjota helppo väylä tavoittaa alueen työnhakijoita. Työnhakijoita puolestaan kannustetaan hakemaan töitä sekä markkinoimaan omaa osaamista. Työllisyysviikko tarjoaa tietoa yrittäjyydestä ja urasuunnittelusta.

Työllisyysviikolla järjestetään myös Megatärskyt 2017 -kiertue. Tapahtuma järjestetään nyt toista kertaa ja kyseessä on Itä-Suomen suurin rekrytointi-, yrittäjyys-, koulutus- ja urasuunnittelumessu. Messut on suunnattu kaikille työnantajille, työnhakijoille sekä yrittäjyys- ja koulutuspalveluiden hakijoille. Megätärskyille tavoitellaan 10 000 kävijää.

Työllisyysviikon ja Megatärskyt 2017 -kiertueen taustalla on maakunnallinen Nuoret Duuniin 2017 -hanke. Tapahtumat on toteutettu yhdessä laajan yhteistyöverkostonsa kanssa, johon kuuluu muun muassa 18 pohjoissavolaista kuntaa, työnantaja- ja työntekijäjärjestöjä, viranomaisia, oppilaitoksia ja muita hankkeita.

Nuoret Duuniin 2017 on maakunnallinen ESR-pohjainen hanke, joka edistää 17-29-vuotiaiden työllistymistä ja työnantajien rekrytointeja. Hankkeen tavoitteena on puolittaa nuorisotyöttömyys.

Nuoret Duuniin
Rekry
työllistäminen
megatärskyt

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva