Tilitoimiston
valttina
paikallisuus

Teksti Administer Kuva Digimag/Mirka Happonen
Administer uskoo, että paikallisuus ja henkilökohtaisuus ovat valttia taloushallinnon asiakaspalvelussa.

Sähköisen taloushallinnon palveluita tarjoava Administer haluaa panostaa paikallisuuteen ja asiakaslähtöisyyteen, vaikka taloushallinto hoidetaan pääasiassa verkossa. Tilitoimisto avasi vuonna 2015 Kuopion toimistonsa, jossa työskentelee nykyään lähemmäs kaksikymmentä henkeä.

– Meille on tärkeää, että palvelulla on kasvot, ja että asiakas saa tarvittaessa apua myös paikan päällä, sanoo Kuopion myyntipäällikkö Harri Kankkunen.

– Olemme aktiivisesti mukana paikallisten yrittäjien toiminnassa ja arjessa. Monet haluavat ostaa palveluita mieluiten paikalliselta toimijalta, hän jatkaa.

Tilitoimisto tarjoaa palveluita kokonaisvaltaisesti yrityksille ja kunnille. Kuopion toimistossa toimii lisäksi muun muassa suurten energiayhtiöiden taloushallintoon keskittyvä Administer Partner. 

KUOPION LISÄKSI yhtiö hakee lisää kasvua valtakunnallisesti. Kuopiosta käsin voidaan operoida hyvinkin isolla alueella, periaatteessa asiakas voi olla missä suunnalla tahansa. Tilitoimiston sähköisille taloushallinnon palveluille on kysyntää, ja monella yrityksellä on taloushallinnossaan vielä kehitettävää.

– Tarjoamme työntekijöillemme alan parhaimmat työvälineet, hyvän koulutuksen ja dynaamisen työpaikan, kertoo yrityksen Keski-Suomen aluemyyntijohtaja Vesa Herranen. 

– Meillä on koossa erittäin ammattitaitoinen porukka – emmekä ole vielä kohdanneet taloushallinnon tilannetta, jota emme olisi pystyneet ratkomaan. 

Administer Oy
Viestikatu 7 C, Kuopio
Puh. 040 641 1060
www.administer.fi

Administer Oy
Taloushallinto
paikallinen
tilitoimisto

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva