Sparrauksella
uusia ideoita

Teksti Digimag/Joona Paakkanen Kuva Redesan Oy
Yrittäjän arki voi olla kuluttavaa. Kiireiden keskellä kuka tahansa saattaa ajautua tilanteeseen, jossa seinät kaatuvat niskaan kasaantuvien velvollisuuksien painosta.

Vuonna 2011 Jyväskylässä perustettu Redesan Oy tarjoaa yrityksille apua erilaisiin haasteisiin ja ongelmatilanteisiin. Yrityssparraukseksi kutsutun toimenpiteen ideana on, että koulutettu yrityssparraaja etsii yhdessä yrittäjän kanssa ratkaisuja koettuihin hankaluuksiin. Perinteisestä konsultoinnista se eroaa siten, että sparrauksessa hypätään suoraan ongelman ytimeen. Tarkoituksena on aktiivisen vuorovaikutuksen keinoin löytää nopea täsmäapu mieltä askarruttaviin kysymyksiin.    

– Meitä voi lähestyä esimerkiksi markkinointiin, jaksamiseen, sosiaaliseen mediaan tai vaikkapa itsensä johtamiseen liittyvissä asioissa. Tarjoamme asiakkaalle sekä tietoa että tukea ja tarvittaessa ohjaamme hänet eteenpäin aiheeseen perehtyneen asiantuntijan puheille, yrityksen toimitusjohtaja Sanna Jylänki toteaa. 

Sparrauksen eli mikrokonsultoinnin suosio on kasvanut viime vuosina. Jylänki kertoo, että yrityksen järjestämistä sparraajakoulutuksista on vuoden 2018 aikana valmistunut 37 uutta sparraajaa. Koulutukseen voi hakeutua kuka tahansa pienyrittäjyydestä kiinnostunut henkilö, joka omaa kokemusta yrittäjyydestä ja osaa ajatella laatikon ulkopuolelta. Koulutuksesta kiinnostuneiden kannattaa vierailla yrityksen verkkosivuilla, joilta löytyy myös tietoa sparrauksesta sekä runsaasti vinkkejä yrittäjyyteen.
Redesan on mukana Kuopion Hyvinvointimessuila 29.–30.9.2018. 

Redesan Oy
Ahjokatu 14 (2 krs.), Jyväskylä
Taipaleentie 15, Varkaus
Puh. 040 820 8559, info@redesan.fi
www.redesan.fi

Redesan Oy
sparraus
Sanna Jylänki
Elisa Moilanen

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva