Soile Niskasesta

Kuopion Vuoden yrittäjänainen 2016

Teksti: Kuopion Seudun Yrittäjänaiset ry
Kuopion Seudun Yrittäjänaiset ry valitsi vuoden yrittäjänaisen nyt kolmannen kerran.

Kuopion Seudun Yrittäjänaiset ry on valinnut vuoden 2016 yrittäjänaiseksi Soile Niskasen. Niskanen on toiminut yrittäjänä TietoTeknian Toimistopalvelussa vuodesta 2005 lähtien.

Aiemmin ATK-kouluttaja toiminut Niskanen kertoo ryhtyneensä yrittäjäksi hetken mielijohteesta. Internetiä selatessaan Niskanen oli löytänyt myynnissä olevan, Kuopion Tietoteknissa toimisto- ja aulapalveluja tarjoavan yrityksen. Kaupat syntyivät muutamassa päivässä.

YLI KYMMENEN vuotta myöhemmin Soile Niskanen palvelee asiakkaitaan kaikissa yrityksen toimistoasioissa. Nykyiset etäyhteydet mahdollistavat asiakkaiden palvelun Tietotekniaa kauempaakin. Pitkäaikaiset asiakassuhteet pitävät työtahdin tasaisena. Suhdannevaihtelut eivät vaikuta työmäärään, sillä Niskasen tarjoamat palvelut ovat viimeisiä, joista yritys voi luopua.

TietoTeknian Toimistopalvelu hoitaa sopimuksen mukaan kaikki asiakkaan tarvitsemat toimistotyöt aina taloushallinnosta henkilöstöhallintoon sekä pankki- ja virastoasioiden hoitamisesta jopa markkinointiin ja puhelinpalveluun.

Yrittäjänaisten jäseneksi Soile Niskanen liittyi heti yrittäjyyden alkutaipaleella syksyllä 2005. Niskanen on toiminut järjestön pitkäaikaisena hallituksen jäsenenä. Yksinyrittäjälle yrittäjänaisten jäsenyys on ollut Niskaselle tärkeä voimavara.

KUOPION SEUDUN Yrittäjänaiset ry valitsi vuoden yrittäjänaisen nyt kolmannen kerran. Kuopion Seudun Yrittäjänaiset ry on perustettu vuonna 1948 ja jäseniä yhdistyksellä on yli 130. Toiminnan tarkoituksena on edistää yrittäjyyttä, yrittäjänaisten välistä yhteistyötä, edesauttaa verkostoitumista ja sosiaalista vuorovaikutusta yrittäjänaisten kesken. Yrittäjänaistenkeskusliiton kautta yhdistys on vahvasti mukana vaikuttamassa valtakunnalliseen edunvalvontaan. Keskusliittoon kuuluu liki 80 paikallisyhdistystä ja noin 7000 jäsentä. Vuonna 2018 Kuopion Seudun Yrittäjänaiset ry täyttää 70 vuotta.

yrittäjyys
yrittäjä
Kuopion seudun naisyrittäjät

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva