Taloushallintoa
vaivattomasti
ja nykyaikaisesti

TEKSTI DIGIMAG/Sirpa Korhonen KUVA Digimag/Mirka Happonen
Digitalisaation ansiosta yrityksen kirjanpito voi hoitua myös sähköisesti. Talenom Online on helppokäyttöinen palvelu yrityksen taloushallintoon ja johdon tueksi.

Viime vuosien aikana yritysten sähköiset palvelut ovat yleistyneet. Sähköisesti hoidettu taloushallinto säästää aikaa, ja yritys voi sen avulla keskittyä pääosaamisalueeseensa ilman ylimääräistä paperin pyörittelyä. Automatisoitujen sähköisten prosessien ansiosta rutiininomainen papereiden toimittaminen tilitoimistoon on historiaa ja taloushallinto hoituu mallikkaasti yrittäjän olinpaikasta riippumatta. 

‒ Sähköinen taloushallinto tuo yrityksille tehokkuutta, ja se mahdollistaa asiakkaalle paremman talouden seuraamisen. Taloushallinnon ohjelmasta pääsee seuraamaan grafiikoita ja lukuja vavattomammin ilman paperiraporttien selailua, Kuopion Talenomin asiakaspäällikkö Kaisa Ikonen kertoo.

PALVELUN KÄYTTÄJILLÄ on mahdollisuus lähettää kaikki kirjanpidossa tarvittava aineisto sähköisillä toimituskanavilla. Sähköistyminen mahdollistaa sen, että voi  omia tuloslukujaan seurata jatkuvasti monipuolisen ja helppokäyttöisen palvelun kautta Talenom Onlinessa. Palvelu näyttää myös esimerkiksi yrityksen kassavirtaennusteen, joka toimii yrityksen toiminnan tukena.

‒ Henkilökohtainen palvelu ja tehokkaat toimintamallit ovat avainasemassa. Siten saadaan tuotettua palvelut asiakkaille korkealla laadulla. 
Kaikki yrityksen kirjanpitomateriaali löytyy samasta paikasta – Talenom Onlinesta. Kuitit ja muut tositteet voidaan toimittaa heti kulun synnyttyä palveluun esimerkiksi mobiililaitteella.Pelkkä kuva tositteesta riittää, eikä alkuperäistä paperiversiota tarvitse toimittaa tai säästää. 

Samoin matkalaskut voi tehdä mobiililaitteella. Perinteisen Excel-taulukon sijasta työntekijä tekee matkalaskun mobiilisovelluksella, joka lähetetään sähköisesti työantajalle hyväksyttäväksi ja siitä tilitoimistolle. 

‒ Ei ole ollenkaan outo ajatus, että joku pyörittäisi yritystä esimerkiksi etelän matkalta käsin.  Sähköisesti hoidettu taloushallinto ei sido yrittäjää fyysisesti ja säästää oikeasti aikaa. 
Sähköinen palvelu helpottaa myös tilintarkastajan työtä, sillä tilintarkastajakin pääsee sähköisesti kaikkeen aineistoon omilla tunnuksillaan. 

YRITYKSEN PERUSTAMISEEN saa kaiken mahdollisen avustuksen, ja sähköisten palveluiden käyttöönottoon kuuluu kattavat koulutukset. Lisäksi yritys tarjoaa yrittäjälle kattavasti tukipalveluja. Esimerkiksi pienemmissä yrityksissä, joissa itse yrittäjä tekee tuotannollista työtä, voi yrityksen puhelinpalvelun ulkoistaa Talenomille.

‒ Tarjoamme pienille yritykselle palveluita, joiden mukana arjen sujuvuus on ison yrityksen tasolla. Pystymme näin helpottamaan yrittäjän arkea muutenkin kuin sähköisillä toiminnoilla.

 

Talenom
Satamakatu 13 A, 70100 KUOPIO
Puh. 0207 525 000, 
www.talenom.fi

 

Bisnes
Talenom
Taloushallinto

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva