Rohkeasti

yrittämisen tielle

Teksti Digimag/Marlene Sanoukian Kuva Digimag/Mirka Happonen
Itsensä voi työllistää palkkatyössä, freelancerina ja yrittäjänä. Tukea yrittäjyystaitojen kehittämiseen saa alan asiantuntijoilta.

Työelämä tarjoaa nykyisin monenlaisia mahdollisuuksia itsensä työllistämiseen ja oman osaamisen tuotteistamiseen. Yrittäjyystaidoista on hyötyä jokapäiväisessä elämässäkin.

Business Savon yrittäjän Petra Ryyminin mukaan omaa tulevaisuuden suunnitelmaa on helpompi lähteä tekemään, kun tuntee omat kykynsä, on innostunut osaamisestaan ja on saanut perustaidot itsensä työllistämiseen ja verkostojen muodostamiseen.

Ryymin toteuttaa Kuopiossa yhteistyökumppaneiden kanssa monenlaisia työvoima- ja rekrykoulutuksia, joiden tavoitteena on lisätä osallistujien osaamista ja tarjota alueen yrityksille osaavaa työvoimaa. Koulutusten lisäksi Business Savo Oy tarjoaa konsultointia yrityksille muutostilanteisiin. 

YRITYS ON palveluntuottajana muun muassa Kuopion kaupungin Taitopajat 2020 -kehityshankkeen yrittäjyystaitopajoissa, joissa tarjotaan vinkkejä ja henkilökohtaista sparrausta itsensä työllistämisestä kiinnostuneille. 

Ryymin on auttanut satoja yrityksiä kasvun ja kansainvälistymisen polulla jo 15 vuoden ajan. Vuonna 2018 perustetun yrityksen erityisosaamista on etenkin alkuvaiheen yritysten sparraaminen ja yritysten ja yksilöiden kehittymisen ja kansainvälistymisen edistäminen. Ryymin tekee myös yrityskauppakonsultointia ja järjestää verkostoitumistapahtumia, joiden tarkoituksena on saattaa yrityksiä yhteen ja kasvuun.

Business Savo Oy
Ahopellontie 29, Airaksela
Puh. 045 168 1030  
petra@businesssavo.fi
www.businesssavo.fi

 

businesssavo
petra ryymin
sparraus
työelämä
yrittäjä
yrittäjyys
yritys

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva