#REKRY Tule meille töihin!

#REKRY

Tule meille töihin!

Etsimme nuorekkaaseen tiimiimme positiivisella asenteella varustettua MYYNTINEUVOTTELIJAA ja MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ! Voit olla myyntialan osaaja tai vasta alalle suuntaava. Oikea asenne myyntityöhön on tärkeimpiä ominaisuuksiasi asiakaspalvelussa.

Myyntityössä vastaat kokonaisvaltaisesti uusien asiakkaiden hankinnasta ja hoitamisesta. Työssäsi ideoit ja suunnittelet yhdessä asiakkaan ja sisältötiimin kanssa sopivan markkinointiratkaisun ja toteutuksen. Toimit tiiviissä yhteistyössä muun myyntiryhmän ja tuottajatiimin kanssa.

Jos olet innostunut ja tarmokas, olet etsimämme henkilö.

Toivomme lisäksi, että olet rohkea ja ennakkoluuloton tekijä. Kykenet katsomaan asioita positiivisesti uusista näkökulmista. Innostuneisuutesi sekä hymysi näkyvät ja kuuluvat sekä haluat onnistua työssäsi. Omaat kyvyn neuvotella asiakkaalle parhaat ratkaisut hänen tarpeisiinsa ja osaat käyttää hyödyksi nykyaikaista tietotekniikkaa ja some-kanavia. Haluamme kuulla Sinusta pian!

Lähetä vapaamuotoinen sähköinen hakemuksesi halutessasi kuvalla varustettuna 15.1.2018 mennessä osoitteella rekry@digimag.fi Liitä mukaan palkkatoivomuksesi. Lisätietoja tarvittaessa toimitusjohtaja Sari Jalkaselta, puh. 040 555 3460.

Työpaikkailmoitukset TE-toimiston sivuilla:
https://paikat.te-palvelut.fi/tpt/9439621?searchPhrase=digimag&&&announced=0&leasing=0&&&&english=false&sort=1
https://paikat.te-palvelut.fi/tpt/9439616?searchPhrase=digimag&&&announced=0&leasing=0&&&&english=false&sort=1

#rekry
#digimag
#myyntipäällikkö
#myyntineuvottelija

Saatat tykätä myös näistä jutuista