REKRY! Etsimme joukkoomme myyntineuvottelijaa

#REKRY

Etsimme joukkoomme
myyntineuvottelijaa

Teksti Digimag/Heta Jyrälä Kuva Digimag/Mirka Happonen
Oletko iloinen, innostunut ja sujuvasanainen henkilö, jolla on aktiivista asennetta asiakaspalveluun ja myyntitehtäviin?

Parhaista paras voit olla Sinä!

Digimag / NMT Media on uuden ajan innovatiivinen paikallismedia ja henkilökohtainen oppaasi oman kaupunkisi elämyksiin. Palvelussa tuotetaan kohdennettua mainontaa ja sisältömarkkinointia asiakaslähtöisesti. Tuotteet koostuvat verkkosivustosta, maksuttomista toimialakohtaisista erikoisaikakauslehdistä sekä sisältöpalveluista.

Etsimme joukkoomme myyntineuvottelijaa, jolla on aktiivista asennetta asiakaspalveluun ja myyntitehtäviin. Ymmärrät ammattimaisen B-to-B-asiakaspalvelun vaikutuksen hyviin tuloksiin ja asiakastyytyväisyyteen. Kaupallinen koulutus ja myyntikokemus ovat eduksi, mutta tärkeintä on, että pidät myyntityöstä, tuloksenteosta ja asiakkuuksien hoitamisesta. 

Lisäksi kaipaamme:

  • aktiivista ja iloista asennetta
  • idearikkautta ja ennakkoluulottomuutta
  • joustavuutta ja ahkeruutta
  • sanavalmiutta ja oma-aloitteisuutta

Tarjoamme mielenkiintoisia haasteita organisaatiossa, joka ei ole kangistunut kaavoihin. Kuopion ja alan tuntemus on eduksi, mutta tärkeintä on, että pidät ihmisistä ja haluat oppia myymään. Innostumme aidoista persoonista, joiden hymy näkyy ja kuuluu kauas. Tarjoamme kiinteän palkan lisättynä tulospalkkiolla.

Tule rakentamaan uutta mediakulttuuria!

Lähetä vapaamuotoinen sähköinen ansioluettelosi ja hakemuksesi 15.10.2018 mennessä osoitteeseen rekry@digimag.fi. Liitä mukaan palkkatoivomus.

Lisätietoja saat tarvittaessa myyntipäällikkö Jyrki Riekkiseltä, puh. 040 130 4410.

 

#rekry
#digimag
#myyntineuvottelija
myyjä

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva