#REKRY Etsimme freelancer-toimittajia

#REKRY

Etsimme joukkoomme

freelancer-

toimittajia!

Tule rakentamaan uutta mediakulttuuria! Digimag / NMT Media on uuden ajan innovatiivinen paikallismedia ja henkilökohtainen oppaasi oman kaupunkisi elämyksiin. Palvelussa tuotetaan kohdennettua mainontaa ja sisältömarkkinointia asiakaslähtöisesti. Tuotteet koostuvat verkkosivuista, maksuttomista toimialakohtaisista erikoisaikakauslehdistä sekä sisältöpalveluista.

Toimittajana olet laaja-alaisesti kiinnostunut Kuopion ja lähiseudun asioista, ihmisistä ja ilmiöistä. Kirjoitat arkisistakin asioista nopeasti, sujuvasti ja mielenkiintoisesti. Pystyt työskentelemään myös itsenäisesti ja uskallat tarttua uusiinkin aiheisiin. Sinulla on positiivinen asenne ja tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa.

Parhaista paras voit olla Sinä!

Toivomme sinulta kokemusta viestinnällisistä tehtävistä sekä hyvää suomen kielen taitoa. Valokuvaustaito katsotaan eduksi. 

Laita meille vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot itsestäsi, työkokemuksestasi sekä kiinnostuksen kohteistasi. Onko sinulla valmiiksi harrastaneisuutta tai alan opintoja jostakin lehtemme teemoista, kuten kodista ja asumisesta, autoista ja liikenteestä, bisneselämästä, luonnosta tai terveydestä ja hyvinvoinnista?

Pesti sopii hyvin esimerkiksi opintojen oheen, sillä työtä voi tehdä mistä vain. Perehdytämme sinut alkuun. Lehteemme voit tutustua osoitteessa www.issuu.com/nmtkuopio tai www.digimag.fi.

Jos olet aktiivinen, energinen ja aikaansaava, toimi heti.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä mahdollisia juttunäytteitäsi 4.3.2018 mennessä osoitteeseen rekry@digimag.fi. Lisätietoja saat tarvittaessa tuottaja Heta Jyrälältä, puh. 040 130 4416 tai sähköpostitse heta.jyrala@digimag.fi.

#rekry
#digimag
freelancer
toimittajia

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva