Pop-Up Kuopio käynnistyy

Kuva ja teksti: Pop-Up Kuopio
Pop-Up Kuopio -kampanjan kautta aloittelevan yrittäjän on helppo lähteä testaamaan liikeideaa, tuotetta tai palvelunsa kysyntää.

Pop-Up Kuopio -kampanja etsii uusia pop-up-yrittäjiä syksylle Kuopion keskustaan tarjoamalla kahdeksi viikoksi liiketilan. Kampanja on suunnattu aloitteleville yrittäjille sekä toimijoille, jotka harkitsevat liiketoimintansa laajentamista Kuopioon. Tämän kampanjan kautta on hyvä mahdollisuus kokeilla omaa liikeideaa, testata tuotteen tai palvelun kysyntää, kerätä asiakaspalautetta sekä markkinoida ja myydä omia tuotteita tai palveluja.

Pop-Up Kuopio järjestetään Kuopion keskustassa 25.9.-7.10.2017 kampanjakäyttöön luovutetuissa liiketiloissa. Kampanjanliiketilat sijaitsevat kaikki Kuopion ydinkeskustassa. Osallistumismaksu kampanjaan on yhdeltä viikolta 150 euroa ja kahdelta viikolta 200 euroa.

Vuonna 2016 Pop-Up Kuopio järjestettiin ensimmäistä kertaa. Kampanja sai erinomaisen vastaanoton asiakkailta, yrityksiltä ja yhteistyökumppaneilta. Mukana viime vuonna oli yhteensä 26 yrittäjää, jotka toimivat 12 eri liiketilassa.

Pop-Up Kuopio -kampanjan yrityshaku on parhaillaan käynnissä netissä osoitteessa www.popupkuopio.fi. Hakuaika päättyy 31.8., mutta valintoja voidaan tehdä jo aikaisemminkin. Valinnat liiketiloihin pääsevistä yrittäjistä ja yrityksistä tehdään yhdessä kiinteistönomistajan kanssa. 

Kuopion keskustassa toteutettiin kesäkuussa ALLin elinvoimalaskenta, jonka mukaan Kuopiossa on tällä hetkellä 52 tyhjää liiketilaa. Kuopion keskustassa on prosentuaalisesti vähiten tyhjää liiketilaa (8,3% kaikista liiketiloista), kun verrataan muihin 70 000-140 000 asukkaan kaupunkitilastoihin, kuten Jyväskylään, Lahteen tai Kouvolaan (10,4-13,7%). Yli 100 000 asukkaan kaupungeissa on Kuopion keskustassa prosentuaalisesti saman verran tyhjää liiketilaa kuin Turun keskustassa (8,3%). Kaikkein vähiten tyhjää liiketilaa on Tampereen keskustassa (6,3%).

Pop-Up Kuopio kampanjan järjestää Kuopion nuorkauppakamari.
Yhteistyössä Kuopion kaupunkikeskustan kehittämisyhdistys, Kuopion kaupungin Yrityspalvelut, Kuopion Yrittäjät ja Kuopion seudun Uusyrityskeskus.

 

Pop-Up Kuopio
yrittäjyys
kuopio
tapahtumat
Bisnes

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva