Naisillekin istuvat työvaatteet

Naisillekin istuvat 
työvaatteet

Teksti Digimag/Teemu Viemerö Kuvat Digimag/Mirka Happonen
Hyvin istuva työvaate tuo suojaa ja työmukavuutta sitä kantavalle työntekijälle sekä ryhtiä yrityksen imagoon. Naistyöntekijöiden määrän lisääntyminen fyysissä ammateissa on nostanut naisille sopivien työvaatteiden kysyntää.

Koska naistyöntekijöiden määrä on lisääntynyt fyysillä työn aloilla, kuten maalaus- ja saneeraus-, rakennus- ja kuljetusaloilla, myös naisille valmistettujen työvaatteiden kysyntä on ollut kasvussa. Henkilöstösuojaukseen ja työvaatteisiin erikoistuneen, kymmenhenkisen, Kuopiossa sijaitsevan Duunivarusteen myymäläpäällikko Pia Koivumäki ja myyntipäällikkö Mika Juntunen ovat nähneet työssään naisten työvaatteiden tarpeen kasvun.

‒ Naisten määrä on jatkuvassa kasvussa ruumiillisen työn aloilla. Vaikka naisia palkataan näille aloille yhä kasvavassa määrin, jotkut yritykset eivät vielä tiedä valikoimien laajentuneen ja ostavat naisille yhä miesten sekä unisex-vaatteita. Naisten työvaatteiden hyvä saatavuus on yllättänyt yrityksiä sekä naistyöntekijöitä positiivisesti, Koivumäki ja Juntunen kommentoivat.

‒ Työasun istuvuus on yksi tärkeä osatekijä työvaatteissa, ja yritykset ovat selkeästi alkaneet panostaa työvaatteiden ryhdin ja istuvuuden lisäksi myös asujen visuaalisuuteen ja täten yrityksen imagoon. Naisten vaatteet eroavat muista leikkauksiltaan ‒ istuvista työvaatteista onkin tullut paljon kiitosta. Meiltä löytyvät naisten vaatteet lähtevät yleisesti liikkeelle koosta 34 ja joitakin vaatteita löytyy niinkin pienessä koossa kuin 30. Vaatteita löytyy niin huomioväreissä kuin myös ilmankin ja palvelemme myös yksityisasiakkaita, molemmat jatkavat.

Työvaatteet on suunniteltu ja valmistettu kestämään ja suojaamaan kantajaansa. Työvaatteita valmistetaan muun muassa 100-prosenttisesta puuvillasta, mikrokuidusta, polyesterista ja sekoitteista. Suojaavia varusteita löytyy viilto- ja roiskesuojatuista aina palosuojattuihin asti.

‒ Työvaatteet tulevat yli 500-neliöiseen myymäläämme eri valmistajilta, ja valikoimaa löytyy valtava määrä – tavoitteenamme on, että asiakkaamme löytävät työvaatteensa suoraan hyllystä ja ovat lähtiessään päästä varpaisiin työmaavalmiita. Teemme fyysisesti samoissa tiloissamme niin siirtokuvapainatuksia kuin myös brodeerauksia. Painatus ja brodeeraus työllistää meillä tällä hetkellä yhteensä viisi työntekijää. Suuren varaston ja ahkeran painon myötä olemme pystyneet toimittamaan isojakin tilauksia asiakkaalle parhaimmillaan jo seuraavaksi päiväksi, Koivumäki kertoo. 

Duunivaruste Oy
Suvannontie 7, Kuopio
info@duunivaruste.fi
puh. 050 4656 099

duunivaruste.fi

Duunivaruste Oy
työvaatteet
suojavaatteet
henkilöstösuojaus
maalaus
saneeraus
kuljetus
rakennus
naistyöntekijä

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva