Life coaching kuopio

Hallitse kokonaisuudet ja pääse tavoitteisiin

TEKSTI Digimag/Heta Jyrälä kuva Tiina Haring / Rouva Musta
Kansainvälistymisen tuomissa muutoksissa ja paineissa life coaching voi olla työkalu, joka auttaa hallitsemaan monia osa-alueita yhtäaikaisesti.

KANSAINVÄLISTYMINEN ON MUUTOS jossa ulkopuolinen apu voi olla tarpeen. Life coaching -valmennuksessa on tavoitteena siirtyä laatikon ulkopuolelle tarkkailemaan omaa toimintaa ja ajattelua.

Kansainvälistyminen on suuri askel, jossa on hyvä miettiä ja linjata muun muassa ajanhallintaa ja tavoitteitaan.

– Valmentaja kyseenalaistaa, esittää kysymyksiä ja auttaa tunnistamaan erilaisia ajatusmalleja. Uskomukset siitä, että johonkin ei pysty tai ei osaa, voivat olla vain oman ajattelun rajoitteita, life ja business coach Jenni Rissanen havainnollistaa.

Coaching on ratkaisukeskeistä toimintaa. Kansainvälistymisprosessin aikana esille voi tulla erilaisia haasteita sekä stressiä ja sen hallintatarpeita, joissa valmentajan apu voi tuoda hyviä tuloksia.

Kun tavoitteena on muutos, valmentaja sparraa ja kannustaa pääsemään tavoitteisiin.

 – Suomessa on hyvää ja laadukasta designia, tuotteita ja palveluita. On tärkeää tiedostaa, että kansainvälistyminen on ennemminkin maraton, kuin pikapyrähdys. Sitkeys, sisukkuus ja keskittyminen oleelliseen tuovat tuloksia, kannustaa Rissanen.

Rissanen on tehnyt työuran IT-maailmassa ja ollut aina kiinnostunut organisaatiosta, johtamisesta ja viestinnästä. Valmentajan rooli oli luonteva askel päästä auttamaan sekä tukemaan yrittäjiä ja tiimejä muutoksen tai kriisin keskellä.

 

 

kuopio
nmt
life coaching
paju consulting

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva