LampiSali: moderni tapahtumatila

LampiSali: Moderni tapahtumatila

Teksti Digimag/Heta Jyrälä Kuva Digimag/Mirka Happonen
Tammikuussa hotelli IsoValkeisella remontoitiin ahkerasti uusittavaa kokous- ja tapahtumatilaa. Loppukuusta valmistunut sali on moderni paikka järjestää esimerkiksi kokouksia, koulutuksia ja seminaareja.

Täysremontin myötä hotellin juhlasalissa uusittiin muun muassa lattia- ja seinäpinnat sekä valaistus. Asiakkaille näkyvin ja tärkein muutos tapahtui hyvin varustellussa kokoustekniikassa. Jatkossa seminaarit ja muut tapahtumat on helppo tallentaa tai suoratoistaa verkon välityksellä kotisohvalle.

– Salissa on nyt uusi päänäyttökangas ja kaksi suurta sivukangasta. Kaikkiin näihin laitoimme uusinta tekniikkaa olevat led-laserprojektorit. Lisäksi salin katossa on kamera, jolla esitykset saadaan taltioitua. Kamerakuva voidaan jakaa esityksen aikana eri kankaille, kuvailee hotelliyrittäjä Mika Moisander.

LAMPISALIKSI NIMETTYYN tilaan mahtuu kokoustamaan 420 henkilöä, istuvaan illalliseen 280 henkilöä sekä cocktail-tilaisuuteen noin 550 vierasta. Lisäksi hotellilta löytyy 11 muuta kokoustilaa. Kabineteissa ja juhlasaleissa tilaa on yhteensä 1 000 hengen tilaisuuksille. 

– Tila on aiemmin toiminut juhlasalina ja auditoriona tilaisuuden luonteen mukaan. Nyt remontoitu tila mukautuu jatkossa entistä paremmin asiakkaiden tarpeisiin, taustoittaa Moisander. Salin lisäksi hotellin ravintola ja vastaanottoaula on vastikään remontoitu uuteen uskoon.

– Hotellilla järjestetään kokousten lisäksi kaikenlaisia tilaisuuksia, kuten tyky-päiviä, ohjelmallisia tilaisuuksia tai perhejuhlia. Kauttamme hoituu myös oheisohjelman suunnittelu. Miltä kuulostaisi stand up -esitys tai toiminnallisemmat savolaiset olympialaiset? Olemme kaikessa asiakkaan tukena, kertoo Moisander.

HOTELLIN PALVELUALTTIUS ja asiantuntijuus on huomioitu myös asiaankuuluvalla tunnustuksella, kun IsoValkeinen valittiin Vuoden 2018 Finlandia Hotelliksi. Vuonna 1972 perustettu hotelli sijaitsee vain 10 minuutin ajomatkan päässä keskustasta Kuopion pohjoispuolella – aivan valtatie 5:n varressa. Tunnustuksen perusteena on pitkäjänteinen kehitystyö palvelujen ja rakenteiden uudistamisessa. 

– Saamme helposti hallinnoitua isojakin tapahtumaporukoita, sillä hotellilta löytyvät kaikki palvelut saman katon alta. Esimerkiksi kokouslounas 300 hengellekin onnistuu noin 45 minuutissa, sillä aikaa ei kulu siirtymiseen, tiivistää Moisander. 

Hotelli IsoValkeinen
Majaniementie 2, Kuopio
017 5396 100
sales@isovalkeinen.com
www.isovalkeinen.com

Kokoukset
tapahtumat
isovalkeinen
kuopio

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva