Lamminaho: palkittu yrittäjänainen

Lamminaho: 

palkittu yrittäjänainen 

Teksti: Tarja Anunti Kuva: Kuopion Seudun Yrittäjänaiset
Kuopion Seudun yrittäjänaiset palkitsi 3.6.2016 Savon ammatti- ja aikuisopiston päätösjuhlassa opiskelija Katri Lamminahon Yrittäjänainen kannustin –stipendillä.

Y rittäjänaisten stipendi jaettiin tänä vuonna toisen kerran. Stipendillä on tarkoitus tunnustaa yrittäjähenkisyyttä, kannustaa naisyrittäjyyteen sekä samalla lisätä Kuopion Seudun Yrittäjänaiset ry:n tunnettavuutta tulevien naisyrittäjien keskuudessa.

Vaatetusalan opettajat ovat yksissä tuumin valinneet opiskelijoidensa joukosta stipendin saajaksi Katri Lamminahon. Lamminahon valintaa perusteltiin muun muassa hänen luotettavuudellaan ja ahkeruudellaan sekä hyvällä asenteellaan opiskelua kohtaan.

- Katri on hyvin innostunut alasta ja yrittäjyydestä, kertoo Savon ammatti- ja aikuisopiston opettaja Anu Hyvönen.

Lamminaholla on Hyvösen mukaan useampikin ajatus yrityksestä, mutta yhdelle mahdolliselle tulevalle yritykselle on olemassa jo selkeä liikeidea: vaatteita henkilöille, joiden on itse vaikea pukea niitä ylleen. Kohderyhmänä ovat siis vanhukset, vammaiset sekä muut erityisryhmät ja fyysisistä sairauksista toipuvat miehet ja naiset.

- Katri kokee, että tallaisille vaatteille on tarvetta ja hän haluaisi yhdistää omat koulutuksensa, eli lähihoitajan ja ompelijan ammatin, Hyvönen sanoo.

Kuopion Seudun Yrittäjänaiset ry on perustettu vuonna 1948 ja jäseniä yhdistyksellä on lähes 140. Toiminnan tarkoituksena on edistää yrittäjyyttä, yrittäjänaisten välistä yhteistyötä, edesauttaa verkostoitumista ja sosiaalista vuorovaikutusta yrittäjänaisten kesken. Yrittäjänaistenkeskusliiton kautta yhdistys on vahvasti mukana vaikuttamassa valtakunnalliseen edunvalvontaan. Keskusliittoon kuuluu liki 80 paikallisyhdistystä ja noin 7000 jäsentä.

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva