Kuntopiirin kautta maailmalle

Kuntopiirin
kautta maailmalle

Teksti Digimag/Heta Jyrälä Kuva Digimag/Mirka Happonen
Kansainvälisyyden kuntopiirissä innostutaan ja nostetaan kuntoa globaaleille markkinoille usean eri toimijan luotsaamassa työpajassa.

Kansainvälisille markkinoille tähdätessä tulee yrityksen myyntitaidot, brändi ja kohderyhmätuntemus olla timanttisia. Sawosta Maailmalle -tapahtumassa 19.9. kahdeksan yritystä voi ilmoittautua kahteen maksuttomaan ja toiminnalliseen kuntopiiriin, jossa neljä yritystä tarjoaa pikasparrausta.

Viestintäkoulutus Draivin Tiina Naumaselle pidetään hissipuhe omasta osaamisesta, tuotteista tai palveluista, jonka jälkeen siitä saadaan palautetta. Välittömän palautteen teho nähdään vetämällä hissipuhe uudelleen.

Neemo Methodin Nanna Hänninen fasilitoi yrityksen nyky- ja tavoitetilaa kuvakorttien avulla. Ne auttavat yrityksiä hoksaamaan haasteita sekä hahmottamaan asioita uudella tavalla.

Paju Consultingin Jenni Rissanen ja Silja Huttunen auttavat lisäämään asiakasymmärrystä. Pisteellä hyödynnetään palvelumuotoilukortteja, joiden avulla mallinnetaan asiakaspersoona ja löydetään uusi tapa ajatella asiakkaan vinkkelistä.

Call to Actionin Tuomas Kylänpää vie yritykset tarinankerronnan maailmaan. Hänen huomassaan kaivaudutaan yrityksessä pintaa syvemmälle ja etsitään mielenkiintoisimmat tarinat. 

KUNTOPIIRISSÄ YRITYS saa apua haasteisiinsa tai on kasvattanut ymmärrystä itsestään, brändistään tai strategisesta ajattelusta. Kirnun Kreativ:n fasilitoija Jukka Kähkönen vastaa tilaisuudessa siitä, että yrityksesi saa jumpattua kuntopiirin läpi tehokkaasti ja ajallaan – pää uusia ajatuksia pullistellen.

Kuntopiirin jälkeen kaikki vetäjät ovat yrittäjien tavattavissa vielä tunnin ajan. Jälkilöylyt ovat kaikille avoimet.

Kuntopiirin järjestää Savonia-ammattikorkeakoulun koordinoima Luova Veto! –hanke. Hankkeen valmennuksissa, tapaamisissa ja tietoiskuissa vahvistetaan osallistujien käyttäjälähtöistä tuotteistamista ja palveluliiketoimintaa, tuetaan myynnin kasvattamista ja kansainvälistymistä. Samalla tuodaan esille luovien alojen osaamista ja palvelutarjontaa.

Luova Veto! – luovat alat Pohjois-Savon kilpailukyvyn ja hyvinvoinnin parantajina –hanke
Projektipäällikkö Raisa Leinonen
puh. 044 785 5833
luovaveto.savonia.fi
Ilmoittaudu tästä >

Kuntopiiri
sparraus
kansainvälisyys
työpaja

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva