Kolme naista johtaa IT-yritystä

Kolme naista johtaa IT-yritystä

Teksti Digimag, Kuva Sollertis
Kuopiolaisen Sollertiksen varatoimitusjohtajaksi nimitetään Tiina Weisell. IT-yritys on Suomen vanhin internet-operaattori sekä alansa harvinaisuus, sillä sitä johtaa kolme naista.

Miesvaltaisella IT-alalla kolmen naisen johtokolmikko on poikkeuksellinen näky. Sollertiksen toimitusjohtaja Joanna Niininen jää äitiysvapaalle kesäkuussa, jonka aikana yritystä luotsaavat varatoimitusjohtaja Tiina Weisell ja toimistopäällikkö Outi Niskanen.

– Olen erittäin innoissani ottaessani vastaan varatoimitusjohtajan paikan Suomen vanhimman internet-operaattorin johdossa. Naistoimitusjohtajia IT-alan yrityksistä jo löytyy, mutta kolmen naisen kärkikolmikko on harvinaisuus, Weisell kuvailee.

Weisell on toiminut yrityksessä asiakkuuspäällikkönä ja ollut mukana luomassa Diginaisten-digimarkkinointitiimiä. Lisäksi Weisell on aiemmin johtanut menestyksekkäästi call center -toimintaa, joten hänellä on vankka pohja uudessa tehtävässään toimimiseen. 

– Tiina on ottanut koko ajan suurempaa roolia yrityksessä ja päässyt hienosti sisään myös IT-alan bisnekseen. Ylennys oli luonteva jatkumo, iloitsee Joanna Niininen.

Yrityksen kolmantena naisena ja Tiina Weisellin oikeana kätenä työskentelee toimistopäällikkö Outi Niskanen. Hän toimii diginaisten lähiesimiehenä sekä vastaa päivittäisen arjen sujumisesta.

– Olen todella onnellinen, että olen saanut yritykseemme Tiinan ja Outin kaltaiset supernaiset. Voin hyvillä mielin jäädä äitiyslomalle kesällä ja luottaa siihen, että hommat hoituvat hyvin poissa ollessani, Joanna Niininen summaa.

IT-ympäristön ja digimarkkinoinnin kehittäjät

e-Sollertis Oy on kotimainen IT:n ja digimarkkinoinnin taitaja, jolla on vankkaa osaamista IT-palveluiden tuottamisesta yli 25 vuoden ajalta. Yrityksen tarina alkaa vuodesta 1992, jolloin yrittäjä Mika Hoffren perusti Image World internetpalveluyrityksen. Hoffren on edelleen toiminnassa mukana ja vastaa teknologisesta kehityksestä. Image World on nykyisin osa e-Sollertis Oy:tä, mutta asiakkaita palvellaan edelleen tutulla Image World nimellä. Tänä päivänä Image World on Suomen vanhin edelleen toiminnassa oleva internetoperaattori. 

Sollertiksen kautta hoituvat monipuoliset konesali-, pilvi-, tuki- ja elinkaaripalvelut. Diginaiset-digimarkkinointitiimi huolehtii kattavasti yrityksien verkkonäkyvyydestä, muun muassa toteuttamalla nykyaikaisia verkkosivuja sekä tuottamalla Facebook- ja Google-markkinointia sekä sosiaalisen median materiaalia.

Kuvassa Tiina Weisell, Joanna Niininen ja Outi Niskanen.

E-Sollertis Oy
It-ala
ylennys

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva