Kokoukset kaikille aisteille

Kokoukset
kaikille aisteille

Teksti Digimag/Heta Jyrälä Kuvat Digimag/Mirka Happonen
Kokous- tai koulutuspäivästä syntyy ihan erilainen fiilis, jos paikalle voi saapua punaista mattoa pitkin kristallikruunujen tuikkeessa.

Ohjelmaravintola Maxim on huipputekniikalla varustettu kokous- ja tapahtumapaikka. Upeat tilat sijaitsevat aivan Kuopion keskustassa ja vetävät jopa 280 henkilöä. Pienemmille porukoille voidaan rajata tapahtumatilaksi punaisilla matoilla ja kristallikruunuilla sisustettu aula.

– Aulaan mahtuu juhlimaan jopa 80 henkilöä, mutta pienimmillään olemme järjestäneet siellä 14 hengen syntymäpäivät, taustoittaa talon teknikko Jasper Sarinko

ENTISEN ELOKUVASALIN puolelta löytyy esiintymislava, baaritiski sekä nouseva katsomo, josta kaikki näkevät lavalle. Kattavat näyttämövalmiudet varmistavat, että vieraille voidaan esittää laadukasta kuvaa ja ääntä. 

– Kokousjärjestäjillä on täällä aina apunaan talon teknikko, joka pitää huolta tilaisuuden teknisistä asioista sekä säätää ominaisuuksia tarpeen tullen, Sarinko hymyilee.

Sarinko täydentää, että heidän kauttaan tapahtumiin järjestyvät myös oheisohjelmat, kuten erilaiset näytelmät, musiikkiesitykset, taikurit tai koomikot. Tapahtumaan saa myös aina tilattua yhteistyökumppani VS-ravintoloiden kautta maistuvat ja kehutut tarjoilut. Etukäteen ilmoittamalla onnistuvat myös kaikki erikoisruokavaliot.

Kollega Juulia Poikela vinkkaa, että suosittu tapa on jatkaa kokouspäivää yhteisellä illanvietolla. Keskiviikkoisin starttaavat Maximin klubi-illat, joissa pääsee nauttimaan vaihtuvin viikoin kansanmusiikista, klassisesta musiikista sekä jazzista ja bluesista. Kevään mittaan lavalle nousee muun muassa huippupianisti Iiro Rantala. Kaikki Maximin illat yhdistävät rennon baari-illan, maistuvat ruoat, vapaan seurustelun ja tasokkaan liveshown.

KLUBIN LISÄKSI ravintolan lavalla nähdään nauruhermoja kutkuttavia koomikoita, kuten Iikka Kivi ja Tommi Ylimmäinen, huippuartisteja Michael Monroesta Miljoonasateeseen sekä tietenkin suosittuja näytelmiä ja muita esityksiä.

– Esiintyjien puolelta paikkaa on tituleerattu niin Suomen kuin Euroopankin parhaaksi keikkapaikaksi. Myös vieraat ovat ihastuksissaan miljööstä, tunnelmasta ja ruuasta. Mikäli paikka on vielä tuntematon, niin lipun oston tai tilavarauksen suunnittelun yhteydessä esittelemme paikkoja mielellämme, vinkkaa Poikela. 

Ohjelmaravintola Maxim
Haapaniemenkatu 34, 70110 Kuopio
info@maximkuopio.fi
www.maximkuopio.fi

 

Kokoukset
tapahtumat
ohjelmaravintola maxim
kuopio

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva