Hyvillä kokouseväillä jaksaa

Hyvillä

kokous​eväillä

jaksaa

Teksti Digimag/Heta Jyrälä Kuva Tahko Spa
Maistuva kokouseväs inspiroi, pitää ajatukset kirkkaina ja antaa puhtia palaveripäivään.
Kokoustilavaihtoehdot

BMW Vip -kabinetti

 • diplomaattimuoto 20 hlö:lle 

Kappeli

 • Luokkamuoto 50 hlö:lle
 • U-muoto 30 hlö:lle
 • Tuolirivit 70 hlö:lle

Tahko Spa Ballroom

 • Luokkamuoto 50–100 hlö:lle
 • Tuolirivit 200 hlö:lle

Kokoustilojen varustus

 • fläppitaulu
 • videotykki
 • laajakaista-internetyhteys, 
 • langaton wlan, televisiot
 • äänentoisto, langaton mikrofoni

Tavallisen kokouskahvin ja viinerin sijaan Tahko Spa Hotelin yhteydessä oleva ravintola Riemu on kääntänyt kokouskahvittelut päälaelleen luomalla uudenlaisen taukotorin eli aamu- ja iltapäiväkahvittelun noutopöydän.

– Taukotorilla on tarjolla juomista sekä suolaista ja makeaa evästä, kertoo ravintolan yrittäjä Raili Aapajärvi.

Inspiraatio taukotorin järjestämiseen tuli kokousväeltä itseltään. Aapajärven mukaan osa ihmisistä kaipasi leivonnaisten sijaan terveellisempääkin välipalaa. Taukotorin valikoimassa on raikkaita makuja ja pieniä annoksia. Oman maun mukaan voi valita croissantin tai tuulihatun, smoothien tai hedelmän tai vähän kaikkea. Juomaksi on tuoretta kahvia, haudutettua teetä tai raikkaita makuvesiä.

– Noutopöydästä jokainen voi valita mieleistään purtavaa. Kaikki ovat sopivia suupaloja, joten esimerkiksi makeanhimoon voi ottaa vain yhden pikkuisen donitsin, jos ei halua isompaa muffinia, kuvailee Aapajärvi.

Ravintolaan mahtuu yhtä aikaa jopa 200 ruokailijaa, joten suurenkin seminaariporukan lounaat järjestyvät sujuvasti. Kun kokous ja lounas ovat saman katon alla, ei myöskään siirtymiseen kulu turhaa aikaa.

– Olemme panostaneet myös pienempien kokousporukoiden ruokailuihin. Vaikkapa kuuden henkilön tiimi voi rauhassa kokoustaa majoitushuoneistossa omaan tahtiinsa, mutta rimpauttaa sitten vain meille, koska olisivat tulossa syömään, kertoo Aapajärvi.

TAHKOLLA ON helppo järjestää kokous, olipa kyseessä muutaman hengen intiimi palaveri tai useiden satojen ihmisten kokousviikonloppu. Yön yli majoittuneille tarjotaan mahdollisuus myös monipuoliseen aamiaispöytään. Tahko Spa Hotel on majoitus-, kylpylä- ja viihdekeskus keskellä kauneinta Tahkoa, vain kolmen vartin ajomatkan päässä Kuopiosta.

– Tauoilla ajatukset voi hetkeksi siirtää pois päivän agendasta näyttämällä vieraille vaikkapa kävelyn merkeissä Tahkon komeita maisemia sekä järviluontoa. Aktiivinen kokouspäivä tuo vaihtelua ja saa luovuuden kukoistamaan, vinkkaa Tahko Span myyntipäällikkö Anna-Reeta Sauvola.

Viihdekeskuksen monipuolinen Ballroom mahdollistaa erilaiset tilaisuudet jopa parille sadalle osallistujalle. Tilojen tekninen varustus ja osaava henkilökunta takaavat onnistuneen kokonaisuuden. Kokousjärjestelyt hoituvat kokemuksella sekä laajalla kielitaidolla. 

– Valmiit kokouspaketit sekä räätälöitävät päivät sisältävät herkulliset kahvitukset ja ateriat sekä monipuoliset ohjelmapalvelut koko päivän aktiviteeteiksi, summaa Sauvola. 

Tahko Spa Oy
Keitaankatu 1, TAHKOVUORI
Puh. 0600 550 148, info@tahkospa.fi
www.tahkospa.fi

 

Tahko Spa Hotel
Riemu
kokous
eväät
palaveri

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva