Hyvästi kielimuurit

Hyvästi kielimuurit

TEKSTI ja KUVAt Konjunktuuri Oy
Kansainvälisessä yritysmaailmassa on hyvä olla tukena monialainen tiimi, jolta sujuu kääntäminen, tulkkaus sekä erilaiset viennin paperityöt. Savolaisen eläväinen mualimanluokan porukka auttaa asiakkaitaan kansainvälisen yritysmaailman arkisissa haasteissa ja yllättävissä käänteissä.

Konjunktuuri Oy:n palvelupaletin kolme merkittävintä osa-aluetta ovat kielipalvelut, taloushallintopalvelut ja henkilöstövuokraus. Yrityksen moniammatillinen asiantuntijoiden joukko tekee asiakaskohtaisesti sitä, mitä tilataan.

Vientiin suuntautuneita yrityksiä yritys auttaa laatimalla erilaisia vientiasiakirjoja, kuten proformia ja pakkalistoja.

Väliaikaista vientiä varten yritys myöntää kauppakamarin valtuuttamana myös tulliasiakirja ATA Carnet’n. Kielimuurit ratkaistaan ammattikääntäjien ja -tulkkien avulla lähes 40 eri kielellä. 

MONIKIELISYYDELLÄ ON erittäin suuri rooli yrityksen arjessa ja historiassa, sillä toimitusjohtajalla Anne Pääkkösellä on yli 30 vuoden kokemus unkarin kielen tulkkaamisesta. Konjunktuuri sanana tarkoittaa suhdanteita. Se on kansainvälinen nimi, joka sopii suomalaisen suuhun ja tarkoittaa kaikilla kielillä samaa. 

28-vuotisen taipaleensa aikana Konjunktuuri Oy on kehittänyt palveluitaan yritysten tarpeita vastaaviksi, oli kyseessä sitten pieni pk-yritys tai suuri monikansallinen yhtiö. Asiakkaat ja heidän liiketoimintansa tunnetaan hyvin, jolloin palvelu on joustavaa ja monipuolista. Lisäksi yrityksille tarjotaan muun muassa palkanlaskentaa, osto- ja myyntireskontran hoitoa, laskutuspalvelua, projektiosaamista ja sihteeripalveluita.

KONJUNKTUURI Oy on perustettu Varkauteen vuonna 1989. Yrityksen viisi perustajajäsentä valitsivat Pääkkösen yrityksen osakkaaksi, toimitusjohtajaksi ja ensimmäiseksi työntekijäksi. Tuolloin työvälineinä toimivat ainoastaan lankapuhelin, laskukone ja sähkökirjoituskone.

Pääkkönen ryhtyi yrittäjäksi synkällä lamalla alkaneen 90-luvun alussa, jolloin teollisuuskaupungin yritykset turvautuivat yhä useammin vuokratyövoimaan. 

Uuden vuosituhannen nousukauden myötä vaurastuneet yritykset tarvitsivat entistä enemmän käännös- ja tulkkauspalveluja. Monipuolinen ja aikakauden haasteisiin sopeutuva yritys löysi paikkaansa yritysmaailmassa, mutta oli myös mukana synnyttämässä ja vahvasti taustavaikuttamassa uusia toimijoita alueelle.

Nykyisin yrityksessä työskentelee useita eri alojen ammattilaisia, joita voi tavata asiakasyrityksissä tai yrityksen omassa toimistossa.

Konjunktuuri Oy
Wredenkatu 2 (Navitas 2)
Varkaus
Puh. 0207 290 760
www.konjunktuuri.fi

nmt
kuopio
Konjunktuuri oy
Kielitaito

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva