Elämyksellisiä
kokouksia
Tahkolla

TEKSTI Digimag/Heta Jyrälä KUVAT Tahko Spa Hotel, kokouspaikat
Tahkolla samaan pakettiin saa ikimuistoisen kokouspäivän sekä rutiinit rikkovia elämyksiä. Parhaat päätökset syntyvät mieli vireänä.

Tahko mahdollistaa mahtavat puitteet parhaille päätöksille. Tahko Span kylpylähotellilla on helppo järjestää muutaman hengen intiimi palaveri, linjata johtokunnan kanssa tulevaisuutta tai järjestää satojen ihmisten kokousviikonloppu. Kylpylähotellilta löytyvät sopivat kokoustilat monenlaisiin tarkoituksiin. Tilat mahdollistavat niin pikaiset neuvonpidot kuin useamman päivän kestävät neuvottelutkin. BMW-kabinetin diplomaattipöytään mahtuu 20 osallistujaa ja Kappeliin 50–70 henkilöä pöytämuodosta riippuen. Ballroomiin mahtuu luokkamuotoon 50–100 henkilöä ja tuoliriveihin jopa 200 ihmistä. Täysin varustellut kokoustilat sisältävät kaiken, mitä onnistunut nykyaikainen kokous vaatii. Onnistuneen kokouspäivän viimeistelevät kokousporukan yhteiset oheisohjelmat. Ohjelma räätälöidään aina kokousporukalle sopivaksi. Pitkistäkin kokouksista voi tehdä ikimuistoisia päiviä hauskojen aktiviteettien parissa. Yhteisen tekemisen parissa palaveriporukkaankin tutustuu paremmin.

MIELI PYSYY vireänä erilaisten aktiviteettien tauottaessa päivää. Aamu voidaan aloittaa herkullisen aamupalan ja kokousväen yhteisen puuhan parissa, minkä jälkeen asialistan pariin on helpompi käydä. Päivä käynnistyy mainiosti TahkoGymillä yritysporukan tarpeisiin suunnitellun ohjatun liikunnan avulla. Kokouspäivän voi ottaa vastaan rauhallisella kehonhuollolla tai rehellisellä hikitreenillä.  Tauot ovat tärkeä osa kokouspäivää. Ne kannattaa hyödyntää siirtämällä ajatukset täysin pois päivän agendasta, ja muiden töiden tekemisen voi jättää toiselle ajalle. Esimerkiksi kävely Tahkon upeissa maisemissa rauhoittaa mieltä.

TAHKON ALUEEN yritykset tekevät paljon yhteistyötä aktiviteettitarjonnassa. Päättäjäporukan kanssa voi lähteä talviselle islanninhevosvaellukselle tai moottorikelkkasafarille. Laskettelun riemua pääsee kokemaan pitkälle kevääseen huippukuntoisissa ja eri tasoisille laskijoille sopivissa rinteissä. Sisäliikkujalle Tahko Spa on oikea paratiisi. Paikoillaan vietetyn kokouspäivän jälkeen on hyvä lähteä vähän irrottelemaan. Porukalla voi kokeilla SuperCornerin sisäaktiviteettipuistoa, pistää pystyyn salibandyjoukkueen tai pulahtaa kylpylän rentouttaviin poreisiin.

Saunan jälkeen onkin jo aika suunnata päivälliselle hotellin yhteydessä olevaan italialaiseen ruoka- ja seurusteluravintola El Picoon. Ravintola järjestää tilauksesta myös viinin maisteluita. Ravintolan makumaailma rakentuu vahvasti italialaisten ja välimerellisten ruokien ympärille.

TAHKO SPA OY
Keitaankatu 1, 73310 TAHKOVUORI
Puh. 0600 550 148, info@tahkospa.fi
www.tahkospa.fi

Golden Resort
Monipuolisiin tapahtumiin

Golden Resort on kokous-, juhla ja vapaa-ajankeskus Tahkon uuden golfkentän laidalla. Keskukseen kuuluu 29 korkeatasoista hyvin varusteltua huvilaa, päärakennus, ravintola sekä juhla- ja kokoustilat, jotka tarjoavat mainiot puitteet edustustilaisuuksiin ympäri vuoden. Pääsalissa voi järjestää 30−250 henkilön kokouksia ja jopa 400 henkilön cocktailtilaisuuksia. Pienemmät ryhmät voivat kokoustaa viihtyisissä huviloissa tai intiimeissä kabineteissa, joihin mahtuu 18 tai 24 henkilöä. Salin ulkoterassi tuo lisätilaa ja -mahdollisuuksia asiakkaan tarpeisiin. Kokouspäivän vireystila taataan tasokkaalla menulla, ja päivän uurtamisen palkitsevat monipuoliset ulkoiluaktiviteetit.

Golden Resort
Kultapallo 1, Tahkovuori
p. 017 483 210, info@goldenresort.fi
www.goldenresort.fi

Pehkubaari
Huippupäivä huipulla

Tahkon huipulla on legendaarinen rinneravintola Pehkubaari, joka tarjoaa upeat puitteet kokouspäivän viettämiseen. Mahtavat maisemat ja upea palvelu kruunaavat bisnestapaamisen. Tapahtuman koon ja luonteen mukaan kokoustajan valittavana on useita erilaisia tiloja. Kesäaikaan käytössä ovat muhkeat terassit, jolloin tilat vetävät yhteensä 120 vierasta. Intiimissä Saunakamarissa pidetään pienemmät palaverit ja vanhan Riihen tunnelmasta mahtuu nauttimaan parikymmentä ihmistä. Kokouspäivän pakettiin on mahdollista yhdistää muita Tahkon alueen palveluita.

Pehkubaari
Pehkuntie 457, Tahkovuori
p. 044 048 1488
www.pehku.com

 

Piazza
Suuriin kohtaamisiin

Piazzan viihdekeskuksessa on tilaa tapahtumille, promootioille ja lanseerauksille kahdessa kerroksessa. Ravintola sijaitsee Syvärin rannalla Tahkovuoren kupeessa. Yökerhossa on 1 200 asiakaspaikkaa, ja sen yhteydessä olevassa ruokaravintola Mosquitossa on 160 asiakaspaikkaa, jotka voidaan myös valjastaa tilaisuuksien käyttöön. Oma keittiö huolehtii tarjoiluista, mikä takaa nopean reagoinnin. Tapahtumissa Piazzan lava, talon oma tekniikka ja valot takaavat puheiden ja esitysten sujuvuuden. Virallisen osion jälkeen Piazzasta kuoriutuu pikkutunneille saakka palveleva juhlapaikka. Ravintola Mosquito sopii myös rauhallisempaan illanviettoon.

Piazza
Sääskiniementie 560, Tahkovuori
p. 017 483 260, info@piazzatahko.fi
www.piazzatahko.fi

Tahko Spa Hotel
Aktiivisiin kokouksiin

Tahko Spa Hotellilta löytyy kokoustiloja kaikkiin tarkoituksiin. Hotellin tilat mahdollistavat niin pikaiset neuvonpidot kuin useamman päivän kestävät neuvottelutkin. Monitoimiareenan Tahko Spa Ballroom mahdollistaa tilaisuudet,   jopa parille sadalle kokousvieraalle. Ravintola El Pico tarjoilee maittavan kokouslounaan kokousväelle, sekä kokouskahvituksiin saatavia lähileipomo Liepuskan tuotteita. Kokoustajat pääsevät majoittumaan viiden eri tyypin huoneistoissa, joissa on 1−3 makuuhuonetta. Päätösten täyteisen päivän voi päättää keilaamalla, kuntosalilla tai kylpylässä.

Tahko Spa Hotel
Keitaankatu 1, Tahkovuori
Vastaanotto 0600 550 148, Myyntipalvelu 0600 550 147 (0,8 €/min+pvm/mpm)
www.tahkospa.fi

UKKO
Intiimiin tunnelmaan

Viihtyisä UKKO sijaitsee Tahkon ytimessä. Ukossa on rinne- ja järvinäköalalla varustettu tunnelmallinen 100-asiakaspaikkainen à la carte -ravintola sekä uudistunut 130-asiakaspaikkainen baari. Vieraat voivat majoittua Ukon huoneissa, huoneistoissa ja huviloissa, joissa on majoitustilat yhteensä 100 henkilölle. Ukon kokoustila sijaitsee parhaalla paikalla Tahkon keskustassa, ja se soveltuu loistavasti 10–20 henkilön kokouksiin. Ukon kokoustilassa nautit rennosta miljööstä ja halutessanne voit varata myös tilaussaunan, joka sijaitsee kokoustilan yhteydessä. Hyvään kokoukseen kuuluu myös maittava tarjoilu, jonka voi valita ravintolan monipuolisista menuista.

UKKO
Ukontie 7, Tahkovuori
p. 017 483 230, myynti@tahkochalet.fi 
www.ukkotahko.fi

 

Puustilan kokoushuvilat ja paljut
Kokoukset ja elämykset

Puustila Golf & Ski -rantahuvilat sijaitsevat Tahkolahden aurinkoisella länsirannalla aivan keskellä Tahkon loma-aluetta, silti omassa rauhassa.  Matkaa ravintoloihin, kylpylään ja golfkentälle on alle kilometri. Rinteisiin matkaa jään yli noin 150 metriä. Kaikki loma-asunnot on rakennettu 2000-luvulla. Yritystilaisuudet, huvilakokoukset ja -koulutukset, golf-paketit, rapujuhlat, tyky-ohjelmat, pikkujoulut ja muut yrityksesi tilaisuudet järjestämme 15 vuoden kokemuksella upeissa huviloissamme ympäri vuoden. Huviloissa on kokousvälineet ja karaokelaitteet. Toiveidesi mukaan tilaamme herkulliset ruokailut ja paljun lämmitettynä sekä autamme aktiviteettien löytymisessä. 

Puustila Golf & Ski 
Villenkuja 7, Nilsiä
p. 045 111 0060 
www.puustila.com
www.tahkofarmi.fi

kokoustila
palaveri
tapahtuma

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva