Edustavuutta
työpaikalle

Teksti Digimag/Joona Paakkanen Kuvat Olga Davydova
Työvaatetrendit ovat muuttuneet vuosien kuluessa. Nykyisin vaatteelta odotetaan käytännöllisyyden lisäksi visuaalisuutta.

Vaativissa työskentelyolosuhteissa pitää voida luottaa siihen, että vaate kestää siihen kohdistuvan kuormituksen. Sen tulee olla ominaisuuksiltaan sellainen, joka tarjoaa napakan kokonaisuuden laatua, istuvuutta, käyttömukavuutta – ja myös esteettisyyttä. Kun vaate on kantajalleen mieleinen, nostaa se itsetuntoa ja tukee ammatillisen identiteetin rakentumista. 

– Asiakkaat ovat nykypäivänä laatutietoisia ja haluavat työpukeutumiseltaankin yksilöllisyyttä. Vaatteen pitää tuntua ja näyttää hyvältä, kertoo anutikkanen-ompelimon yrittäjä Anu Tikkanen.

KUOPION KESKUSTASSA Haapaniemenkadulla ompelimoaan pitävän Tikkasen suunnitteleman B.mari-malliston tuotteet ovat hyviä esimerkkejä vaatteista, joissa käytännön toimivuus yhdistyy edustavuuteen. Ajattoman tyylikkäät musta-valko-harmaat asut on valmistettu laadukkaista, joustavista materiaaleista, ja niiden mitoituksesta löytyy mukavasti vaihtoehtoja eri vartalotyypeille. Mallistoa voi ostaa myös Puijonkatu 12:ssa sijaitsevasta myymälästä, B.mari Shopista, joka tarjoaa myös korjausompelupalvelua. Tarvittaessa osa malleista on saatavilla mittatilaustuotteina. 

– Lähityönä Kuopiossa valmistetuissa vaatteissamme on kiinnitetty erityistä huomiota hyvään istuvuuteen ja liikkuvuuteen. Kun arki on kiireistä, vaatteiden tulee olla sellaisia, että ne toimivat jokaisessa tilanteessa. Sen lisäksi, että ne näyttävät hyvältä, niiden pitää antaa tukea ja kestää kulutusta, Tikkanen summaa. 

anutikkanen
Haapaniemenkatu 28, 3. krs, Kuopio
Puh. 044 062 1368, anutikkanen.tmi@gmail.com
www.sivusauma.fi

B.mari
anutikkanen
Bisnesmuoti
Trendit

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva