Edullista
kotiruokaa

Teksti: Digimag/Heta Jyrälä Kuvat: Digimag/Jessika Narkaus

UPOUUDEN POHJOLA SAIRAALAN ensimmäisestä kerroksesta löytyy uusin Hyvä Huomen -lounasravintola. Ravintolan rauhallinen ja seesteinen ilmapiiri kutsuu kaikki nauttimaan kotiruuasta ja kahvilapalveluista. 

Aamun voi startata kahvin ja aamupalan ääressä jo puoli kahdeksasta alkaen. Pieni suolainen tekee hyvää, mikäli esimerkiksi laboratoriota varten on joutunut paastoamaan. Lounasta tarjoillaan 10.30–13.30, jolloin noutopöydässä on tarjolla kaksi lämmintä ruokaa, runsas salaattipöytä, pieni jälkiruoka sekä kahvi tai tee.

EDULLINEN LOUNAS KOOSTUU perinteisestä suomalaisesta kotiruuasta. Ravintolassa arvostetaan puhdasta evästä, joten ruoka tehdään alusta loppuun saakka itse. Joka päivä on tarjolla myös kasvisruokaa lautastarjoiluna. Keittolounas maksaa 8,40 euroa ja noutopöytäkin kustantaa vain 9,50 euroa. Pienillekin yritysporukoille tehdään mieluusti edullisia lounassopimuksia, jotka käyvät kaikissa ravintolan toimipisteissä.

Ruoka-ajan jälkeen ravintola palvelee nälkäisiä ja janoisia asiakkaita vielä kello 17 saakka kahvilana. Oma sisäänkäynti mahdollistaa, että ravintolan tiloja voidaan käyttää tilaus- ja juhlakäytössä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Ravintolassa on 64 istumapaikkaa. Hyvä sijainti moottoritien lähistöllä ja ilmaiset parkkipaikat oven lähistöllä varmistavat nopean saavutettavuuden.

RAVINTOLAN KAUTTA VOIDAAN varata myös Haminalahden Metsästysseuran majaa erilaisiin tilaisuuksiin. Perinteikäs miljöö tarjoaa upeat puitteet kokouksille, pikkujouluille tai muille juhlille. Hyvä Huomenen väki hoitaa cateringin sekä lämmittää vieraille saunan valmiiksi. Majaan mahtuu kokoustamaan 60 henkilöä.

Ravintola Hyvä Huomen
Leväsentie 1, Kuopio
Puh. 044 2436 039
Avoinna ma–pe 7.30–17.00
www.hyvahuomen.fi

Ravintola Hyvä Huomen

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva