Draivia

viestintään

Teksti Digimag/Heta Jyrälä Kuva Digimag/Mirka Happonen
Vuorovaikutustaidot ovat tämän päivän työelämässä kaiken a ja o.

Hyvät viestintä- ja esiintymistaidot määrittävät niin työntekijän kuin yrityksenkin arvoa markkinoilla. Asiantuntijan tulee voida esiintyä uskottavasti, ja työpaikalle halutaan ihmisiä, jotka kuuntelevat, pystyvät neuvottelemaan sekä tulemaan toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

– Vakuuttavuuteen ei ole tiettyä mallia, vaan se löytyy hyödyntämällä oman persoonan vahvuuksia, kuvailee viestintäkouluttaja (KM, FM) Tiina Naumanen.

Hänen mukaansa yrityksissä on hyvin herätty siihen, miten suuri merkitys vuorovaikutustaidoilla on henkilöstön hyvinvointiin ja työilmapiiriin. Myös johtajuudessa arvostetaan ihmistä, joka tunnistaa alaisissaan erilaisia viestintästatuksia ja -tyylejä ja osaa kommunikoida näiden mukaan.

– Kaikkia vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja voi onneksi oppia. Vajaassa 20 vuodessa olen ehtinyt kouluttaa tuhansia ihmisiä. Tärkeintä on, että edetään pala palalta tiedostaen omat vahvuudet ja kehityskohteet, Naumanen kannustaa.

NAUMASEN YRITYS Viestintäkoulutus Draivi on perustettu vuonna 2008. Viestinnän kouluttamisen lisäksi hän työskentelee muun muassa näyttelijänä ja juontajana.

Koulutustarjonnasta löytyy esimerkiksi vuorovaikutustaitoja esimiehille-, asiantuntijan esiintymistaidot- sekä apua haastaviin asiakaspalvelutilanteisiin -koulutuksia. Naumanen kouluttaa toiminnallisilla menetelmillä; ensin aihetta pohjustetaan ja sitten tehdään harjoituksia.

– Yritykselle sopivan koulutuksen suunnittelu tehdään yhteistyössä. Koulutukset räätälöidään aina kunkin asiakkaan tarvetta vastaavaksi, summaa Naumanen. 

Viestintäkoulutus Draivi
Puh. 050 3034 683 
tiina.naumanen@viestintakoulutusdraivi.fi
www.viestintakoulutusdraivi.fi

draivi
drive
viestintä
Koulutus
toimisto

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva