Alansa
ammattilaiset

Teksti Digimag/Heta Jyrälä Kuvat Pixabay, yritykset
Tarvitsetko apua metsäkauppaan? Haluatko vuokrata pieniä tai suuria koneita ja laitteita? Kaipaatko asiantuntijaa kiinteistön rakentamiseen tai peruskorjaukseen? Katso alansa ammattilaisten esittelyt!

LP-ASENNUS

LP-asennus on kuopiolainen, Tukesin hyväksymä sähkö- ja kylmäalan asennusliike. Liike tarjoaa monipuolisia asennuspalveluita 10 vuoden kokemuksella alalta koko Pohjois-Savon alueella. 

Yritys myy, asentaa ja huoltaa ilmalämpöpumppuja sekä jäähdytyslaitteita, kaikenlaisissa tiloissa ja kaikenlaisille asiakkaille. Lisäksi yritys tarjoaa kylmäkonehuoltoa ja muita alan palveluita. Asennusliike on myös Mitsubishi-maahantuojan valtuuttama Scanoffice-lämpöpumppujälleenmyyjä. Yritykseltä saa hankittua kaikki Scanoffice-tuotteet lämpöpumpuista ilmanvaihtojärjestelmiin sekä suomalaiset Mobair-
tuloilmalaitteet.

Asennusliikkeessä uskotaan asiantuntevaan ja asiakaslähtöiseen palveluun sekä laatuun ja reiluun hinnoitteluun. Yritys tarjoaa maksuttoman kartoituksen sekä joustavat maksuvaihtoehdot. Palveluissa voi hyödyntää myös kotitalousvähennystä. 

044 526 1392
lp-asennus@hotmail.com
www.lp-asennus.fi

MARTIKAISEN KONEVUOKRAAMO

Martikaisen Konevuokraamo Oy on asiakkaan autotalli. Yritys on vuonna 1995 perustettu savolainen konevuokraamo, josta saa vuokrattua huollettuja ja koekäytettyjä koneita. Vuokraamosta saa koneita ja kalustoa pieniin ja isompiinkin projekteihin.

Konevuokraamon asiakas saa vuokrattua monenlaista kalustoa. Esimerkkeinä vuokraamosta asiakas saa vuokrattua pakettiauton ja lainalaatikot muuttoon, aggregaatin sähkökatkon tuomaan pimeyteen tai valonheittimiä lisävalaistukseksi. Rakennusprojekteihin löytyy betonikalustoa, hitsauslaitteita, naulauskalustoa, sahoja, sirkkeleitä ja leikkureita. Isompiin projekteihin voi vuokrata myös kaivureita, henkilönostimia ja kuormaimia.

Yrityksen toimipisteet sijaitsevat Kuopiossa, Juankoskella, Lapinlahdella, Pielavedellä ja Suonenjoella. Vuokraamisen lisäksi yritys myy uutta ja käytettyä kalustoa sekä laatutuotteita verkkokaupan kautta. Kuopiossa 017 465 3011 vastaa ympäri vuorokauden. Mikäli emme ehdi vastaamaan, soitamme aina takaisin. 

017 465 3011
Palvelemme ma–pe 7.30–16.30, la 9–13
www.martikaisenkonevuokraamo.fi

METSÄSAVO

MetsäSavo on tuore metsäalan toimija, joka toimii metsänomistajien apuna ja tukena kaikissa metsään liittyvissä asioissa. Yrityksen palveluihin kuuluu metsäsuunnitelmien tekeminen, puukaupoilla auttaminen sekä erilaiset metsänhoitopalvelut. Asiakkaita ovat niin yksityiset metsänomistajat kuin metsäyhtiötkin.

Yrittäjänä ja metsäasiantuntijana toimii metsätalousinsinööri Markku Turunen, jolla on vuosien kokemus metsä- ja puualasta sen koko skaalalla. Hänelle tärkeintä on antaa metsälle hyvä elämä ja auttaa metsänomistajia vaalimaan omaisuuttaan parhaalla mahdollisella tavalla. Yrittäjä voi toimia myös konsulttina esimerkiksi metsään liittyvissä sopimuksissa ja termistöissä tai toimia valvojana puunkorjuutöissä.

Yrityksen toimisto ja tukikohta sijaitsee Siilinjärven Kuuslahdella. Metsänomistajia palvellaan noin sadan kilometrin säteellä Pohjois- ja Etelä-Savossa sekä Pohjois-Karjalassa.

Marjomäentie 164, Kuuslahti
045 649 5551
markku@metsasavo.fi
www.metsasavo.fi

OHEISHARJOITTELUKESKUS

Urheilulajit vaativat runsaasti tilaa. Oheisharjoittelukeskus tarjoaa kaikille urheilulajeille ja kaiken tasoisille urheilijoille käyttöönsä 1 400 m2 tilan, joka jakaantuu neljään osaan: voimailu-, kamppailu-, peli- ja tatamialueisiin.

Tammikuussa 2016 perustettu Oheisharjoittelukeskus tarjoaa urheiluseuroille, urheilijoille sekä kuntoilijoille laadukkaat, monipuoliset oheisharjoittelutilat. Tiloja pystyy räätälöimään ja muuntelemaan tarpeiden mukaan. Yritys tarjoaa myös yksittäisille kuntoilijoille kuutta ohjattua liikuntatapahtumaa joka viikko. Tiloissa voi urheilla niin omatoimisesti kuin ohjatustikin.

Oheisharjoittelutiloja voi varata omien tarpeidensa mukaan yrityksen kotisivun kautta, jossa kalenterit ovat kätevästi kaikkien nähtävillä. Hyvän muunneltavuuden ansiosta tiloja vuokrataan yksityisille henkilöille sekä yrityksille erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumakäyttöön.

Siikaranta 9, Kuopio
0400 315 668
info@oheisharjoittelukeskus.fi
www.oheisharjoittelukeskus.fi

POHJAN TAIMI

Pohjan Taimi toimii kolmella taimitarhalla, jotka sijaitsevat Kemijärvellä, Kannuksessa ja Juuassa. Yhtiön palveluihin kuuluu metsänviljelystä huolehtiminen aina taimitarhalta istutukseen saakka. 

Yritys tarjoaa raivaussahatöitä, karistus- ja siemenhuoltopalveluita, kävynkeruupalvelua sekä tuottaa siemeniä ja taimia. Istutuspalvelu ja taimikonhoito tarjotaan metsänomistajille pääsääntöisesti metsänhoitoyhdistysten ja metsäpalveluyrittäjien kautta.

Juuan taimitarha, 0400 292 285 
Luikonlahdentie 464, Juuka
www.pohjantaimi.fi

SIILIN PUTKIPOJAT

Vuodesta 1989 Siilin Putkipojat on ollut tuttu näky Siilinjärven ja lähialueiden LVIK-palveluiden toteuttajana. Nykyään uudis-ja saneraauskohteiden asennus-, korjaus- ja huoltotyöt toteutetaan laadusta tinkimättä neljän LVI-asentajan ja yhden kylmäaineasentajan toimesta. Lisäksi öljypoltinasiantuntija löytyy omasta takaa.

Arkisin auki oleva palveleva Hanakat-myymälä sijaitsee parin kilometrin päässä Siilinjärven keskustasta Radantauksen teollisuusalueella, aivan viitostien varressa. Myymälän hyllystä löytyvät menevimmät LVI-tuotteet pientarvikkeista lämminvesivaraajiin, ja loput saadaan tilattua lyhyellä varoitusajalla, useimmiten jo seuraavaksi arkipäiväksi.

Vuosikymmenten ammattitaidolla hoituvat avaimet käteen -periaatteella niin lämmitys- ja käyttövesijärjestelmän saneeraukset kuin erilaisten lämpöpumppujen ja kattiloiden asennuksetkin unohtamatta hanojen, WC-laitteiden tai varaajien vaihtoja. Kesähelteille Putkipojilta löytyvät myös nykyaikaiset viilennysratkaisut. 

Oppipojantie 7, Siilinjärvi
017 462 4500
posti@siilinputkipojat.fi
www.siilinputkipojat.fi

apuri tuote
metsänomistajat rautavaara
metallivälitys räsänen oy
metsätyö markop oy
navitie
savo-karjalan ympäristötutkimus
sk-lasi
pohjan taimi
lp-asennus
martikaisen konevuokraamo
metsäsavo oy
Oheisharjoittelukeskus
siilin putkipojat oy

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva