Veneilyn laatua
Varpaisjärveltä

Teksti Digimag/Joona Paakkanen Kuvat Arnet Group Oy
Helpotusta veneilykuumeeseen tuo ketteräliikkeinen vesien valtias.

Vuonna 2016 Ylä-Savossa Varpaisjärvellä toimintansa käynnistäneen maahantuontiyrityksen perustaja Altti Nousiainen kertoo, että heidän toimintaperiaatteisiinsa kuuluu korkean laadun takaaminen. He haluavat tuoda kotimaisille venemarkkinoille premium-tason pienveneitä, jotka tarjoavat käyttäjälleen ensiluokkaisen veneilykokemuksen. Se sisältää tinkimättömän laadun lisäksi helppoa ajettavuutta, tyylikästä muotoilua sekä laajaa varustelutasoa.

‒ Meille on tärkeää, että mallistomme veneet ovat kaikin puolin aivan omaa luokkaansa, Nousiainen sanoo.

Tällä hetkellä yrityksen mallistoon kuuluu kaksi tuotetta. Leijona Dreamline 430R on esimerkiksi kalastusharrastukseen erinomaisesti soveltuva 5-paikkainen pulpettivene, jonka vakiovarusteisiin kuuluvat kölisuoja, rosterikaiteet, lukittavat säilytystilat sekä ratti ja ohjauspulpetti. Voimanlähteeksi suositellaan maksimissaan 30 hevosvoiman moottoria. Leijona Dreamline 380 puolestaan on ketteräliikkeinen pienten vesialueiden valtias, joka kulkee niin 15 hevosvoiman moottorilla kuin sähkömoottorillakin. Vakiovarusteina melan ja airojen lisäksi ovat rosterikaiteet sekä vedenpoistotulppa. Molempiin malleihin on saatavilla myös lisävarusteita. Esimerkiksi 430R-mallin pehmustesarja ja aurinkokatos tuovat vielä ripauksen lisää luksusta jo valmiiksi miellyttävään käyttäjäkokemukseen. 

‒ Veneidemme jälleenmyyjiksi valitsemme vain hyvämaineisia firmoja. Mikäli kiinnostus heräsi, kannattaa ottaa yhteyttä. Olemme myös mukana huhtikuun alun Kallavesj'-messuilla Kuopio-hallissa, Nousiainen summaa.

ARNET GROUP OY
Rautavaarantie, 73200 Varpaisjärvi
Puh. 040 649 4081
altti.nousiainen1@gmail.com
www.dreamline.fi 

 

Arnet Group Oy
Dreamline
vene
Varpaisjärvi
pulpettivene
moottorivene

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva