Unelmiesi laituri

Unelmiesi laituri

Teksti Digimag/Heta Jyrälä Kuva Trans Tuovinen
Pohjolan olosuhteet huomioiva laituri kestää sukupolvelta toiselle.

Kesämökin tai omakotitalon rannan kruunaa laadukas laituri, joka tuo pihaan myös ripauksen ylellisyyttä. Laituri kannattaa uusia viimeistään siinä vaiheessa, kun se alkaa repsottaa tai sen ponttonit ovat rikkoutuneet. Kallaveden vedenkorkeus voi vaihdella jopa 50–90 senttiä, joten paras ratkaisu on hankkia kelluva ratkaisu.

– Laiturin hankinnassa on huomioitava sen käyttötarve sekä tuleva sijainti. Asiantuntija osaa paikan päällä käytyään kertoa, millainen laituri rantaan sopii, kertoo Henri Tuovinen Trans Tuoviselta. Yritys jälleenmyy laadukkaita Marinetekin ponttoonilaitureita aina pienistä uimalaitureista venesatamiin.

LAITURIA EI kuitenkaan voi ostaa suin päin verkkokaupasta, vaan hankinnassa kannattaa hyödyntää reippaasti asiantuntijoiden apua. Kyseessä on pitkäikäinen hankinta, ja laiturin käyttöikää saadaan lisätyksi huolellisella hoidolla ja tarvittaessa jäiltä turvaan siirtämisellä.

– Tarvittaessa voimme hakea laiturin talvehtimaan varastoalueellemme. Laitureilla on kahden vuoden takuu ja asennustyöllä vuoden, mutta ne eivät korvaa jään aiheuttamia vahinkoja, muistuttaa Tuovinen.

USEITA LAITURIMALLEJA löytyy suoraan Trans Tuovisen varastosta, joten ne saa omaan rantaan nopealla aikataulululla. Muuten laiturin toimittamiseen menee pari–kolme viikkoa. Kevään korvilla on hyvä hetki toimia, jos kaipaa uutta laituria juhannukseksi. Hinnat alkavat noin tuhannesta eurosta, ja laiturin voi halutessaan asentaa myös itse.

– Omatoimirakentajille meiltä löytyy kaikki tarvittavat tarvikkeet ja varaosat, Tuovinen vinkkaa.

Trans Tuovinen Oy
Puh. 044 0892 777
www.transtuovinen.fi

 

Luonto
Mökki
ranta
laituri
Trans Tuovinen
Marinetek

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva