Turvallista
ja laadukasta
ajo-opetusta

Teksti Digimag/Teemu Viemerö Kuvat Liikenneopisto Ave, autokoulut
Hyvää kuskia kiinnostavat liikennesäännöt, kulkuneuvon kunto sekä muut tielläliikkujat.

Ammattitaitoinen liikenneopetus on osa turvallisempaa tulevaisuutta. Kuopion keskustassa toimiva Liikenneopisto Ave tarjoaa rentoa ja mukavaa ajo-opetusta alan ammattilaisten avulla. Opistossa voi suorittaa mopo-, moottoripyörä-, henkilö- ja kuorma-auto- sekä peräkärry-yhdistelmäkortin.

Nykyaikainen ja nuorekas autokoulu pyrkii koko ajan kehittymään oppilaidensa parhaaksi. Ystävällinen ja joustava palvelu mahdollistaa, että oppilas voi vaikuttaa oman opetuksensa aikatauluun. Nykyaikaiset opetusvälineet ja ajoneuvot takaavat puolestaan häiriöttömän opiskelun.

Liikenneopisto järjestää kolmivaiheisen B-opetussuunnitelman edellyttämiä harjoittelu- ja syventävän vaiheen koulutuksia sekä 10+10-B-korttikoulutuksia, joissa sekä teoria- että ajotunteja on vähennetty kymmeneen tuntiin. Kymppikoulutus on Autokoululiiton aloittama ja Trafin myöntämä kokeilu. 

Opisto sijaitsee Kuopiossa Kirkkokadun ja Puistokadun kulmauksessa eli täydellisellä paikalla mäen päällä olevan ammattiopiston sekä kahden lukion lähituntumassa. Autokoulun sijainti mahdollistaa liikkeelle lähdön rauhallisemmalta paikalta koulun pihasta. Näin opiskelevat kuskit pääsevät tutustumaan autoon ja ympäristöön ennen vilkkaampia reittejä. 

Liikenneopisto Ave Oy
Kirkkokatu 61, Kuopio, Puh. 040 170 6000
www.liikenneopistoave.fi

DRIVING TEAM KUOPIO
Mukavin autokoulu

Autokoulu ei ole vain itseään varten, vaan se on oleellinen osa suomalaista liikenneturvallisuutta. Suomen mukavimmalla autokoululla, Kuopion Driving Teamilla, on 70 vuoden kokemus ajo-opetuksesta. 

Yrityksen tavoitteena on sekä nyt että tulevaisuudessa opettaa vastuullisia tielläliikkujia turvallisesti ja parhaalla palvelulla. Laadukas autokouluopetus vaikuttaa merkittävästi uusien kuljettajien ajotapaan ja siten aikaa myöten koko kansan turvallisuuteen.

Autokoulu Driving Team Kuopio
Asemakatu 16, Kuopio
Puh. 050 414 2888
kuopio@drivingteam.com
www.drivingteam.com

KUOPION AJOKOULUTTAJAT
Turvallista ja ekologista ajamista

Kuopion ajokouluttajien ammattitaitoiset kouluttajat opastavat tulevat kuskit turvalliseen, taloudelliseen ja ekologiseen ajotapaan. Opettajat valmentavat myös ennakoimaan vaaratilanteet sekä toimimaan yllättävissäkin tilanteissa. 

Opetuksessa hyödynnetään täysin uusittua luokkahuonetta, sähköistä oppimisympäristöä sekä ajosimulaattoria. Huippulaatuisen simulaattorin avulla voi suorittaa pakollisen pimeän ajon kurssin, harjoitella auton käsittelyä tai verestää tauon jälkeen taitoja ennen liikenteeseen paluuta. Kuopion Ajokouluttajilla on myös kaupungin suosituin mopokoulu.

Kuopion Ajokouluttajat Oy
Kauppakeskus Minna, Haapaniemenkatu 18, Kuopio
Puh. 017 580 0450
info@ajokouluttajat.fi
www.ajokouluttajat.fi

LIIKENNEKOULU ÄSSÄ
Ensiluokkainen liikennekoulu

Kevään kynnyksellä voi alkaa haaveilla kaksipyöräisellä ajamisesta. Mopo- ja moottoripyöräkortit voi suorittaa sujuvasti Liikennekoulu Ässässä. Kolmatta vuotta toimivan liikennekoulun opetuskalustoon kuuluvat nykyaikaiset ja tyylikkäät autot ja pyörät.

Nuorekkaan liikennekoulun korkeatasoisessa opetuksessa voi suorittaa autokortin, BE-kortin, kaikki moottoripyöräluokat sekä mopokortin. Lisäksi kuorma- ja linja-auton kuljettajat voivat suorittaa liikennekoululla ammattipätevyyden jatkokoulutuksen. Kursseille voi ilmoittautua näppärästi verkossa.

Liikennekoulu Ässä
Vuorikatu 16 C, Kuopio
Puh. 044 988 5752
toimisto@liikennekouluassa.fi
www.liikennekouluassa.fi

Liikenneopisto Ave Oy
Autokoulu Driving Team Kuopio
Kuopion Ajokouluttajat Oy
Liikennekoulu Ässä
autokoulu
ajokortti
mopokortti
ajokoulu

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva