Täyden
palvelun 
rengasliike

Teksti Digimag/Joona paakkanen Kuva Rengaspari Oy
Renkaiden vaihdon sesonki on alkanut. Vältät stressin kääntymällä ammattilaisten puoleen.

Vuonna 1988 Kuopion Itkonniemellä perustetun rengasliike Rengaspari Oy:n yrittäjinä toimivat Heidi RemesSami Lehtoranta ja Mikael Nylund luottavat lämminhenkisen asiakaspalvelun voimaan. Heidän mielestään on tärkeää, että alalla tapahtuvista muutoksista huolimatta kuluttaja saa tarvitsemansa palvelut ilman turhaa konstailua.

RENGASALAN TOIMINTATAVAT mullistuivat vuonna 2014. Uusiin autoihin pakolliseksi tullut TPMS-rengaspainejärjestelmä tarkoittaa käytännössä sitä, että renkaisiin asennetaan sensorit, jotka mittaavat niiden paineissa ja lämpötiloissa tapahtuvia muutoksia. Eli toisin sanoen TPMS-järjestelmän myötä renkaisiin sisällytetään sellaista uutta teknologiaa, jonka huoltaminen on viisainta jättää asiaan perehtyneiden ammattilaisten vastuulle. Nylund kuitenkin painottaa, että vaikka teknologia kehittyy ja muuttuu monimutkaisemmaksi, itse ostotapahtuman pitää pysyä asiakkaan kannalta mahdollisimman yksinkertaisena.

‒ Meille on tärkeää, että asiakkaan ei tarvitse ottaa minkäänlaista stressiä renkaiden vaihtamisesta. Meille voi tulla vaikka ilman ajanvarausta ja jättää renkaisiin liittyvät murheet työntekijöidemme hoidettavaksi, Nylund kertoo. 

Helmikuussa 30-vuotissyntymäpäiviä viettäneessä perheyrityksessä uskotaankin, että lämminhenkinen asiakaslähtöisyys on avain menestykselle. Se on se arvo, joka kannattelee pyöreitä vuosiaan juhlistaneen rengasliikkeen kohti seuraavaa kolmekymmenvuotiskauttaan. 

RENGASPARI OY
Itkonniemenkatu 25, Kuopio
Puh. 017 263 2755 ja 017 261 4203
mikael.nylund@rengaspari.fi
heidi.remes@rengaspari.fi
www.rengaspari.fi

Rengaspari Oy
kesärenkaat
talvirenkaat
rengasliike

Muita saman alan yrityksiä

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva