Paikallinen VieVie perille

Paikallinen 
Vievie perille

Teksti Digimag/Kaisa Nauha Kuva Digimag/Mirka Happonen
Savolainen, taksialaan erikoistunut markkinointiyhtiö VieVie Sinut Oy toimii täysin paikallisten yrittäjien voimin Kuopion ja Siilinjärven alueella.

VieVie-logolla varustettuja takseja näkyy Kuopion katukuvassa jo useita, ja ratin takaa löytyy mahdollisesti jo entuudestaan tuttu kuljettaja. Paikallisuus on yhtiölle tärkeää, ja se halutaan säilyttää osana toimintaa myös tulevaisuudessa.

– Tarjoamme taksipalveluja 24 tuntia vuorokaudessa Kuopion edustavimmalla kalustolla. Kuljetamme niin päivittäisiä asiakkaita Kuopion ja Siilinjärven alueella kuin esimerkiksi lentokentälle suuntaavia liikematkailijoita. Kauttamme onnistuu kaikenlaiset kuljetukset, niin hää -kuin edustusajot, isompia ryhmiä tai pyörätuoliasiakkaita unohtamatta. Hoidamme myös pienimuotoiset tavarakuljetukset, taksiyrittäjä Jukka Kuiri kertoo.

Yhtiö kuvailee taksipalvelujaan tuttuina ja turvallisina, ilman ryöstöhinnoittelua tai pelkoa huijatuksi tulemisesta. Yhteisiä laatuvaatimuksia noudatetaan ja kuljettajien ammattitaidosta pidetään huolta. Kyseiset seikat pyörivät tänä päivänä matkustajien mielessä, kun hinnoittelumääräyksistä ja tietyistä ammattimaisista edellytyksistä, kuten yrittäjäkoulutuksesta ja koevaatimuksista, on luovuttu. 

– Uudistuksen myötä on mietittävä, miten pidämme toimintamme kannattavana. Esimerkiksi vaihtoehtoja kuljetussopimusten suhteen on syytä pohtia uudelleen ja päättää, mihin haluamme toiminnassamme keskittyä myös jatkossa, Kuiri toteaa. 

Yhtiö avaa oman tilausnumeron lähiaikoina, mihin asti taksin tavoittaa Savon Taksidatan numerosta 0200 30300 tai tietysti taksitolpalta. 

VIEVIE SINUT OY
toimisto@vievie.fi
Facebook: VieVie Sinut Oy
Instagram: vievietaksi

VieVie Sinut Oy
taksi
Kuljetukset

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva