Moottoripyörä kesäkuntoon

Moottoripyörä
kesäkuntoon

Teksti Digimag/Heta Jyrälä Kuvat Digimag/Mirka Happonen
Ajokausi on jo ovella, joten nyt on aika huoltaa moottoripyörät.

Kevät sulattaa ajotiet ja kaasukättä alkaa syyhyttää päästä radalle. Nokkelimmat ennakoivat kevään ruuhka-ajat huollattamalla pyörän jo talvella valmiiksi. 

– Keväällä pyörästä pitää vähintään tarkastaa renkaiden ilmanpaineet, öljynmäärät, ajovalojen ja jarrujen toiminta, ja jäähdytys- ja jarrunesteet ennen ajoa, kertoo Paavo Parviainen moottoripyörähuolto Cycle House Kuopio Oy:stä. 

Parviainen ja Toni Impola huoltavat ja korjaavat kaiken merkkisiä moottoripyöriä. Heiltä löytyy myös diagnostiikkapuolen testaamismahdollisuudet BMW- ja Harley-
Davidson pyöriin. Lisäksi myymälän puolelta heiltä löytyvät erilaiset varaosat, lisävarusteet ja renkaat. 

– Yleisimmät varaosat ovat valmiina hyllyssä ja harvinaisemmatkin saadaan tilattua nopeasti, kertoo Parviainen. 

Huoltohallin vierestä löytyy lämmin ja vartioitu talvisäilytystila. Talven aikana hyvänä pidetyt pyörät ovat kelien salliessa heti ajokunnossa. Parviainen ja Impola tekevät myös kustomointi- ja muutostöitä. Parhaillaan he rakentavat alusta loppuun saakka asiakkaan toiveiden mukaista, uniikkia moottoripyörää. 

– Projekti on tarkoitus saada valmiiksi esille huhtikuun MP-messuille, jossa meillä on osasto, kertoo Parviainen. Moottoripyörämessut järjestetään 21.–22.4. Kuopio-hallissa. 

TOUKOKUUSSA YRITYS juhlistaa syntymäpäiviään järjestämällä 3rd CHK Wild Weekend -tapahtuman. Lauantaina 12.5. Kuopioon rantautuvat yhteistyökumppanit H-D Turku ja V-Twin City Oy sekä vuoden 2018 Harley-Davidson-koeajokiertue. 

Tapahtumassa on koeajopyörien lisäksi esillä myös muun muassa kiihdytyskilpakalustoa. Päivän aikana tarjolla on pientä purtavaa, kahvia ja elävää musiikkia.

– Äitienpäiväajelulle pääsee siis jo aattona, kunhan vaan on ajovarusteet ja ajokortti mukana, vinkkaa Parviainen.

CYCLE HOUSE KUOPIO OY
Rautakatu 6, Kuopio 
Paavo 050 340 1858, paavo@cyclehouse.fi
Toni 050 306 6289, toni@cyclehouse.fi 
www.cyclehouse.fi
www.facebook.com/cyclehousekuopio

 

Cycle House Kuopio Oy
moottoripyörä
Harley Davidson
custom
huolto

Muita saman alan yrityksiä

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva