Monenlaisia
menopelejä
vuokrattaviksesi

Teksti Digimag/Mirka Happonen Kuvat Shutterstock, Männistön Autohuolto Oy
Tilastollisesti autoja vuokrataan eniten työ- ja muuttokäyttöön, mutta vuokra-auton rattiin tarttuminen matkustusmielessä tuo paljon vapautta itse määränpään tutkimiseen.

Autoja vuokrataan ensisijaisen tarpeen mukaan. Henkilöautoja vuokrataan eniten työmatkoille ja turisteille. Suurempia paketti- ja kuorma-autoja kysytään muuttotarpeisiin, ja niiden kysyntä kasvaa keväällä ja syksyllä, kun opiskelijat muuttavat kaupunkiin.

Kesän saapuessa alkaa myös matkailuautoilun sesonki, kun Suomen järvimaisemat kutsuvat matkailijoita nauttimaan täysin rinnoin. Vilkkain aika asuntoautoille on kesäkuun alusta elokuun loppuun saakka. Rentouttavalle autolomalle pääsee, kun varaa matkailuauton jo talven loppupuolella, tällöin saa varmiten itselleen mieluisan menopelin alle ja matkanteko on myös sujuvaa sekä mielekästä.  

Viisas vuokraaja löytää parhaimmat tarjoukset ja edukkaimmat autot niin, että myös matkan määränpäähän jää käyttörahaa. Vuokra-auton ratissa pääsee nauttimaan ajelun vapaudesta, ilman sitoumusta yhteen menopeliin pitkäaikaisesti. Edullisin aika vuokrata auto käyttöön on yleensä viikonloppuisin.

Vuokraustilanteessa kannattaa olla tarkkana minkälaisia vastuita ottaa kuljettajana. Tärkeää on muistaa myös ilmoittaa kaikki henkilöt, jotka autoa kuljettavat, sillä lisäkuljettajista yleensä peritään myös vakuutusmaksut. Yleensä vuokraamoilla on tarjota monenlaisia sopimuksia, silloin kannattaa valita juuri itselleen miellyttävin ja turvallisin vaihtoehto. 

LUOTETTAVAA AUTONVUOKRAUSTA KAIKKIIN TILANTEISIIN

Männistön autovuokraus tarjoaa laadukasta ja luotettavaa autonvuokrausta. Autovuokraamon kautta järjestyvät henkilöautot, pakettiautot ja kuomukärryt nopeasti ja helposti. Vuokra-auto on oiva vaihtoehto esimerkiksi lyhytkestoiselle matkalle tai työreissulle.

Henkilöautoina vuokrattavissa on manuaalivaihteinen Seat Ibiza. Auton vuokraus maksaa 59 euroa vuorokaudelta, ja se sisältää ajoa 200 kilometriä. Lisävuorokaudet ovat 
39 euroa. Automaattivaihteisella Seat Leon -farmariautolla pääsee ajelemaan kolme tuntia 55 eurolla ja vuorokauden 79 eurolla. Kolme vuorokautta maksaa Ibizalla 117 euroa ja farmarilla 147 euroa.

MUUTTOON TAI MUUHUN tavarankuljetukseen saa vuokrattua erikokoisia pakettiautoja tai pienen 36 kuution MB Atego -kuorma-auton. Ford Transit -autot ovat kooltaan 5,5–11,3 kuutiometriä ja Opel Movano 13 kuutiota. Pakettiautojen vuokraaminen maksaa 39 euroa tunnilta, 65 euroa kolmelta tunnilta tai 95 euroa vuorokaudelta, johon sisältyy 200 ajokilometriä.

Kuomukärry on 3 metriä pitkä, 1,5 metriä leveä ja 1,25 metriä korkea. Sen saa vuokrattua tunniksi 8 eurolla, 18 eurolla neljäksi tunniksi ja 28 eurolla vuorokaudeksi. Ison umpivaunun saa vuokrattua 12 eurolla tunniksi tai 65 eurolla vuorokaudeksi. 

Lisäksi yrityksen kautta saa vuokrattua vene- tai autotrailereita, suksibokseja ja kattotelineitä. Kaikkien vaunujen vuokraaminen onnistuu myös pidemmille jaksoille. Männistön Autohuollon kautta järjestyvät myös autojen huollot, polttoaineet ja tarvikkeet.

Männistön autovuokraus 
Kullervonkatu 1, Kuopio
Puh. 017 261 6796, myynti@mav.fi
Avoinna ma–pe 6.30–19, la 8–17, su 8–16
www.mav.fi

autovuokraamo

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva