Lataa
appi –
tilaa
taksi

Teksti Digimag/Heta Jyrälä Kuvat Digimag/Mirka Happonen
Taksin tilaaminen on entistäkin näppärämpää uuden puhelinsovelluksen avulla.

Taksin voi tilata entistä monipuolisemmilla vaihtoehdoilla – perinteisesti soittamalla, verkkosivuston kautta tai uudella puhelinsovelluksella. Mobiiliapplikaatio toimii tällä hetkellä pääkaupunkiseudulla sekä Kuopion alueella. 

– Sovelluksesta voi muutamalla hipaisulla paikantaa itsensä, valita tilausajankohdan, määränpään, millaisen auton tarvitsee sekä seurata reaaliajassa missä taksi on tulossa, kertoo Jukka Kuiri taksiyhtiö VieVie Sinut Oy:lta. 

Vuoden vaihteessa sovelluksen kautta voi myös maksaa matkan etukäteen. Odotettu applikaatio on otettu hyvin vastaan asiakkaiden ja kuskien keskuudessa. Maksuttoman sovelluksen voi ladata sekä Androidille että Applen älypuhelimiin laitteen omasta sovelluskaupasta. 

– Toimimme kimpassa Taksi Helsingin kanssa, joka ylläpitää 0100 0700 -sovellusta sekä hoitaa kyydinvälityspalvelumme, avaa Kuiri. Sovelluksen käytöstä ei synny erillisiä palvelumaksuja.

VieVie on aito savolainen taksiyhtiö, jonka kokeneet kuskit ovat toimineet Kuopio–Siilinjärvi–Tahko-alueella jo pitkään ennen heinäkuista taksiuudistusta. Yhtiön taksit kulkevat palvelulla, jota pyritään kehittämään koko ajan asiakaslähtöisemmäksi sekä uusilla digipalveluilla että jatkuvalla palautteenkeruulla. 

– Taksikyydin jälkeen puhelimeen lähetetään tekstiviestillä linkki palautekyselyyn, jossa kyydin voi arvioida tähdillä sekä sanallisella palautteella. Sovelluksen kautta tilatut ajot arvostellaan sovelluksessa. Kaikkiin palautteisiin reagoidaan, ja niiden avulla kehitetään toimintaa, vinkkaa Kuiri. 

VieVie Sinut Oy
info@vievie.fi     
Facebook: VieVie Sinut Oy     
Instagram: vievietaksi   
www.vievie.fi

Lataa applikaatio Google Play -kaupasta tai AppStoresta hakusanalla ”0100 0700”.

VieVie Sinut Oy
taksi
mobiilisovellus

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva