Laituri kruunaa
kesäpäivän

Teksti Digimag/Heta Jyrälä Kuva Savorak Laiturit
Ranta-asujalle laituri toimii loistavasti pihan jatkeena ja tuloporttina.

Kuopioon rantautuu uuden laituritoimittajan toimipiste, kun Savorak Laiturit aloittaa keväällä yhteistyön Carlsonin rautakaupan kanssa. Yrityksen mallilaitureihin voi käydä tutustumassa rautakaupan pihassa. Savonlinnalainen toimija on monille kuopiolaisille jo entuudestaan tuttu ja sen laadukkaille laitureille riittää tuhansien rantojen kaupungissa kysyntää.

– Kun aloimme suunnitella Kallaveden rannalle uutta kotiamme, halusimme myös kauniin ja modernin laiturin, kertoo tyytyväinen laiturinostaja Nonna Heiskanen

Ystävät suosittelivat Heiskasille lupauksistaan kiinnipitävää Savorak Laitureita. Yrityksen asiantuntija kävi paikan päällä tarkastamassa, millainen laituri rantaan sopii. Asiantuntija kartoittaa rannan syvyyden, sääolosuhteet sekä selvittää millaiseen käyttöön laituri on tulossa.

– Tällä hetkellä laituri on ensisijaisesti lasten uimista ja hyppimistä sekä tietenkin vesiskootterin kiinnittämistä varten. Matalaan rantaan halusimme pitkän laiturin, jonka päästä voi hypätä uimaan, Heiskanen kertoo. 

Laiturin malli päätettiin rakennusprojektin alkaessa. Massiivilankusta valmistettu unelmien laituri saapui Heiskasten rantaan vesiteitse talon valmistuttua. Tavallisesti laituri toimitetaan asiakkaan rantaan kahdessa viikossa.

SAVORAK OY on Saimaan alueen ja Savonlinnan suurin laiturinvalmistaja, jonka laaja jälleenmyyntiverkosto mahdollistaa korkealaatuisten laitureiden toimittamisen ympäri Suomea. Kuopion alueelle laitureista tulee noin 10 prosenttia. Laitureiden ja tarvikkeiden lisäksi yritys tarjoaa myös rantarakentamispalveluita. 

SAVORAK LAITURIT / SAVORAK OY
Schaumanintie 29, 57230 Savonlinna
Puh. 050 5894840
myynti@savorak.fi
www.savorak.fi

 

Savorak Oy
laituri

Muita saman alan yrityksiä

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva