Laadukasta 
huoltoa 
kokemuksella

Teksti Digimag/Heta Jyrälä Kuvat Digimag/Heidi Lappalainen, Digimag arkisto, autokorjaamot
Kuopiosta löytyy monipuolisia ja asiantuntevia huoltopalveluita autolle kuin autolle.

Liikkuminen pysyy turvallisena ja miellyttävänä, kun menopelistä pidetään säännöllisesti huolta. Autoa huolletaan vuoden tai 15–30 tuhannen ajokilometrin jälkeen. Huoltamoa valitessa kannattaa huomioida, että laatu ja hinta kulkevat usein käsi kädessä.

– Autot saapuvat huoltamoille ensimmäisen kerran noin kolmen vuoden iässä, milloin määräaikaishuollot alkavat olla ajankohtaisia, kertoo Juha Oksman Autohuolto Hermannilta. 
Leväsellä palveleva autohuoltamo huoltaa kaikki automerkit takuun säilyttäen. Perinteistä autohuoltoa ja -korjausta tarjoavan yrityksen valttikortti on Mekonomen-ketjun suurempaan kokonaisuuteen kuuluminen. Ketjun ansiosta korjaamon käyttävissä ovat kaikkien valmistajien ohjeet ja materiaalit sekä erilaisia kalliimpia testereitä ja vianmääritysmahdollisuuksia.

– Oman lisäarvonsa tuo samoissa tiloissa oleva tukkumyymälä, joten alkuperäisiä vastaavat varaosat löytyvät nopeasti autoteknikkojen ja -mekaanikkojen selän takaa, kuvailee Oksman.
Laadukkaat varaosat lisäävät ajoturvallisuutta, joten niihin kannattaa panostaa ainakin jarrujen ja ohjauksen osissa sekä alustaremonteissa. Vanhaankin autoon kannattaa pyytää kunnolliset osat, jotka pidentävät myös menopelin elinkaarta. Auton laiminlyöty huoltaminen voi johtaa arvonalenemiseen, ruostevaurioihin ja tekniikan rikkoutumiseen.

– Meillä huollettujen autojen varaosiin saa aina kolmen vuoden takuun sekä leiman huoltokirjaan, jolloin kulkupelin arvo sekä uuden auton tehdastakuu säilyvät, Oksman tiivistää. 

Autohuolto Herman Oy
Leväsentie 2, Kuopio 
Puh. 017 2710011 
huolto@autohuoltoherman.fi

AUTOKORJAAMO MARKO LUOSTARINEN
Sanojensa mittainen

Autokorjaamo Marko Luostarinen on osa Autoasi-ketjua. Huoltamolla korjataan ja huolletaan ammattitaidolla kaikki automerkit takuun säilyttäen. Ammattitaitoinen korjaamopalvelu tarjoaa laadukkaan lopputuloksen kaikissa tilanteissa.

Korjaamopalveluihin kuuluvat ilmastoinnin huolto, pyöräsuuntaukset, diagnostiikkapalvelut, sähkökorjaukset, jarruhuollot sekä muut huoltopalvelut. Autokorjaamo sijaitsee Leväsellä, muutaman minuutin ajomatkan päässä Kuopion keskustasta.

Autokorjaamo Marko Luostarinen
Kisällinkuja 4, Kuopio
Puh. 0400 803 189, kisallinkuja4@gmail.com 
Avoinna ma–pe klo 8–16
www.autoasi.fi/korjaamo/autokorjaamo-marko-luostarinen

HIRA AUTOSÄHKÖ KUOPIO
Käynnistyksen ja latauksen asiantuntija

Hira Kuopio on vuonna 1984 avattu täyden palvelun autosähkötalo. Liike on käynnistyksen ja latauksen asiantuntija sekä autoilmastoinnin ja -lämmityksen erikoisliike. Myynti-, testaus- ja korjaamopalveluiden lisäksi ammattilaiset kunnostavat myös autojen ja työkoneiden vaihtolaitteet, kuten startit ja 12/24-volttiset laturit. 

Yritys kuuluu valtakunnalliseen Autoasi-ketjuun. Ketjun liikkeet korjaavat ja huoltavat kaikki automerkit laadukkaasti ja ammattitaidolla. Tehdyille määräaikaishuolloille ja -korjauksille saa aina takuun.

Hira Autosähkö Kuopio
Liipasintie 4, Kuopio
Puh. 017 2707 015, myynti@hira.fi
Avoinna ma–pe 8–17
www.autosahko.fi/hira

KALLANTIEN AUTOHUOLTO
Monipuolisia palveluita

Kallantien autokorjaamo huoltaa ja korjaa kaikki yleisimmät automerkit ja mallit. Yritys tarjoaa ammattitaidolla laadukasta ja yksilöllistä palvelua kilpailukykyiseen hintaan. Lisäksi yritys tekee vakuutusyhtiöiden vahinkokorjauksia.

Yrityksen palveluihin kuuluvat määräaikaishuollot, jakohihnojen ja -ketjujen vaihdot, moottorin ja vaihteiston korjaukset, vikakoodit sekä tuulilasinvaihdot. Lisäksi järjestyvät korinoikaisutyöt, maalaukset ja hitsaukset sekä renkaiden myynti ja tasapainotukset. Lisäksi yritys asentaa vetokoukut ja lisälämmittimet.

Kallantien Autohuolto Oy
Kallantie 7, Kuopio
Puh. 040 596 7446, huolto@kallantienautohuolto.fi
www.kallantienautohuolto.fi

KOLARIKORJAAMO E. KONTTINEN
Vahingon sattuessa korjaamme kolarivauriot nopeasti ja ammattitaidolla

Autokolarin sattuessa kaikissa kolarikorjauksen osa-alueissa palvelee Kolarikorjaamo E. Konttinen Ky. Yritys on perinteinen kuopiolainen  kolarikorjaamo modernilla otteella. Yrityksen ammattilaiset korjaavat lommot, kolarivauriot ja ruostevauriokorjaukset kokemuksella, mutta ajantasaisella tekniikalla. Korjaamon valttikorteja ovat henkilökohtainen ja rehti palvelu.

Korjaukset hoidetaan nopeasti ja kustannustehokkaasti, sillä niissä voidaan hyödyntää myös yrityksen omaa, alueen suurinta, hyötyosavarastoa ja -kauppaa. Asiakkaat pääsevät käsiksi netissä sijaitsevaan hyötyosakantaan. Korjaamo tekee tiivistä yhteistyötä vakuutusyhtiöiden kanssa ja suorittaa vahinkotarkastukset 
asiakkaille ilman ajanvarausta.

Kolarikorjaamo E. Konttinen Ky
Kellonpolku 7, Kuopio
Puh. 017 3644 654, e.konttinen@dnainternet.net
Avoinna ma–pe 7.30–16
www.kolarikonttinen.fi

 

KOLMISOPEN AUTOHUOLTO
Liikkujan luottokorjaamo

Kolmisopen Autohuolto on palveleva monimerkkikorjaamo Kuopiossa. Autohuolto sijaitsee keskeisellä paikalla aivan moottoritien varressa. Ammattilaiset varmistavat edullisen ja vaivattoman huollon. Autohuolto on osa Autofit-ketjua.

Yrityksen palveluihin kuuluvat diagnostiikka- ja rengaspalvelut, määräaikais-, ilmastointi- ja jarruhuollot, öljyjen ja jakohihnan vaihto, pakokaasutestit, sähkötyöt sekä muut korjaustyöt. Lisäksi yritys tekee nelipyöräsuuntauksia sekä tarjoaa katsastuspalveluita.

Kolmisopen Autohuolto Oy
Kolmisopentie 18, Kuopio
Puh. 044 303 4323, kolmisopenautohuolto@dnainternet.net
Avoinna ma–pe 7.30–17
www.autofit.fi

KORJAUSPALVELU H. RÄSÄNEN
Määräaikaishuollot ja -korjaukset

Vuonna 2001 perustettu Korjauspalvelu H. Räsänen palvelee Toivalassa. Täyden palvelun autotalossa tehdään  ammattitaidolla kaikkien autojen huollot ja korjaukset sekä lisävarusteiden asennukset. 

Ilmastoinnin huollot tehdään automaattilaitteella edullisesti. Kilpailukyiseen hintaan hoituvat myös erilaiset rengastyöt sekä kesärenkaiden vaihtaminen.
Valtuutetussa korjaamossa onnistuvat myös uusien autojen määräaikaishuollot. Auton huollon ajaksi käyttöön saa sijaisauton vuorokausihintaan 39 euroa (sisältää 150 ajokilometriä).

Korjauspalvelu H. Räsänen
Sammontie 9, Toivala
Puh. 010 2311 620, toivala@ad-autokorjaamo.fi
Avoinna ma–pe 8.30–16.30

MÄNNISTÖN AUTOHUOLTO
Apuna tien päällä jo vuodesta 1986

Männistön autohuolto tarjoaa laadukkaita huoltopalveluita. Sama tuttu huoltomies on huoltanut kuopiolaisia autoja jo vuodesta 1986. Yritys on osa AD-autokorjaamo-ketjua sekä virallinen Toyo-renkaiden jälleenmyyjä. Täyden palvelun autotalo hoitaa ammattitaidolla kaikki huollot ja korjaustyöt auton merkistä tai iästä riippumatta. 

Huollon lisäksi autolle järjestyvät myös polttoaineet, pesu, renkaat ja niiden vaihdot, erilaiset autotarvikkeet ja -kemikaalit, voiteluaineet sekä nestekaasu. Yritys tarjoaa 24 kuukauden kansainvälisen lisäturvan varaosille ja työsuoritteille.

Männistön Autohuolto Oy
Kullervonkatu 1, Kuopio
Puh. 044 364 0142, myynti@mav.fi
Avoinna ma–pe 6.30–19, la 8–17, su 8–16
www.mav.fi

PUIJON AUTOHUOLTO
Osaavaa huoltoa yli 30 vuotta

Puijon autohuolto on palveleva monimerkkikorjaamo Kuopion Leväsellä. Yrityksessä jokainen auto huolletaan edullisesti ja vaivattomasti – merkistä riippumatta. Yrityksen perustajat ovat työskennelleet yhdessä vuodesta 1984 saakka. Oman huoltamon he perustivat 1998. Autohuolto on osa Autofit-ketjua.
Yrityksessä hoituvat nopeasti muun muassa määräaikaishuollot, diagnostiikkapalvelut, ilmastoinnin ja jarrujen huollot, öljyjen ja jakohihnan vaihto sekä muut asennus- ja korjaustyöt. Tarvittaessa auton huollon ajaksi käyttöön järjestyy myös sijaisauto. Ammattilaisilta löytyy paljon tietoa ja taitoa amerikanrautoihin.

Puijon Autohuolto Ay
Oppipojankuja 8, Kuopio
Puh. 017 282 2460, puijon.autohuolto@autofit.fi
Avoinna ma–pe 8–17
www.autofit.fi

ÖLJY-JOKERI
Pikaöljynvaihdoista isompaankin remonttiin

Kuopissa 30 vuotta toiminut Öljy-Jokeri palvelee kahdella toimipisteellä. Kallantiellä toimiva Autoasi-korjaamo huoltaa ja korjaa autot merkistä riippumatta. Toimissa noudatetaan valmistajien huolto-ohjelmia. Kilpailukykyinen hinta-laatusuhde on taattu, sillä varaosat vastaavat alkuperäislaatua ja parhaimmillaan ne saapuvat korjaamolle samana päivänä. Määräaikaishuolloille ja korjauksille saa aina takuun.

Niiralassa oleva Mobil Express -pisteellä voi vaihtaa moottoriöljyt ilman ajanvarausta. Lisäksi yritys myy renkaita, ja käytössä on myös rengashotelli ja nelipyöräsuuntauslaitteet.

Autoasi Korjaamo, Öljy-Jokeri Oy
Kallantie 7, Kuopio
Puh. 017 261 7728, 044 279 0028, autoasi@oljyjokeri.fi 
Avoinna ma–pe 8–17
www.oljyjokeri.fi

Autohuolto
kolarikorjaamo
korjauspalvelu
Öljy

Muita saman alan yrityksiä

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva